RESIDENT EVIL 6 – THE FINAL CHAPTER: Actriţa Milla Jovovich Confirmă Începerea Filmărilor

După câteva amânări ale filmărilor, actriţa Milla Jovovich, a confirmat pe un site de socializare că va începe producţia pentru filmul Resident Evil 6, în luna august a acestui an.

Milla Jovovich confirmă începerea producţiei pentru filmul Resident Evil 6

Filmul Resident Evil 6, era programat să înceapă filmările în Cape Town, la sfârșitul verii trecute. Dar între timp, actriţa Milla Jovovich, protagonista principală a seriei, a aflat că este însărcinată, iar filmările pentru filmul cu numărul şase al francizei, au fost amânate din cauza sarcinii actriţei, ce va aduce pe lume al doilea copil al ei cu regizorul francizei, Paul W. S. Anderson. Anul trecut în luna august, scriam şi noi despre asta, dar mai ales despre confesiunea pe care actriţa a făcut-o fanilor ei: „ar fi în interesul tuturor să așteptam până copilul se naște”.

Milla Jovovich însărcinată cu al doilea copil

Acum, cu doar 10 săptămâni înainte de naştere, Milla Jovovich a postat un mesaj pe un site de socializare, în care confirmă noutăţile despre producţia lui Resident Evil 6: The Final Chapter:
-„Sunt foarte mândra că a nu am luat în greutate din cauza sarcinii actuale, aşa cum am făcut-o cu primul nostru copil (34kg), pentru că trebuie să fiu gata pentru filmările la Resident Evil- The Final Chapter, care vor demara în luna august a acestui an, chiar dacă voi fi destul de ocupată cu îngrijirea unui copil în acelaşi timp.”
Actriţa a mai confirmat că filmul Resident Evil 6: The Final Chapter, este programat să ajungă în cinematografe pe 2 Septembrie 2016, o lună ce s-a dovedit a fi profitabilă pentru ultimele patru filme ale francizei. Din câte se pare, ultimul film al francizei va readuce în prim plan caracterul actorului Wentworth Miller, Chris Redfield.

Milla Jovovich

Chiar dacă seria filmelor Resident Evil se apropie de sfârșit, cei de la Constantin Film, au dezvăluit în octombrie anul trecut, că vor realiza un serial Resident Evil.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.