SALMA HAYEK Este Sexy Şi Rea În Noul Trailer Pentru Filmul De Acţiune EVERLY

SALMA HAYEK Este Sexy Şi Rea În Noul Trailer Pentru Filmul De Acţiune EVERLY

Actriţa Salma Hayek, se apară de valuri de asasini fioroşi mânuind un arsenal întreg de arme de foc şi face ca noul trailer pentru filmul de acţiune intitulat Everly, să fie unul memorabil.

Regizat de Joe Lynch, filmul Everly, aproape că are ceva poetic în el, un ton ce îmi aminteşte de filmele timpurii ale lui Tarantino. Şi spun aproape fiindcă filmul de abia a lansat al doilea trailer oficial şi încă nu cred că ne putem da seama cu adevărat dacă producţia regizorului Lynch, este ceea ce promite materialul promoţional. Totuşi, din câte am văzut până acum, filmul promite, mai ales că acțiunea are loc în întregime într-un singur apartament, iar actriţa Salma Hayek joacă rolul unei femei ce este forţată să se apere de valuri de asasini trimise de fostul ei iubit, un şef mafiot periculos, asta în timp ce ea încerca să-şi salveze mama şi fiica înstrăinată.

Salma Hayek în filmul de acţiune Everly
Salma Hayek pe jumătate goală în filmul de acţiune Everly
Salma Hayek pe jumătate goală în filmul de acţiune Everly
Salma Hayek în filmul de acţiune Everly
Salma Hayek în filmul de acţiune Everly

Probabil asta ar putea să se întâmple atunci când nu asculţi de prietena care spune: „Nu sunt sigură că ăsta e tipul potrivit pentru tine”.
Everly (Salma Hayek), este o fostă escortă de lux ce s-a întors împotriva fostului iubit, gangsterul Taiko (Hiroyuki Watanabe), și a devenit un informator pentru poliţie. Ca răspuns, Taiko, pune o recompensă mare pe capul lui Everly și a familiei ei. În curând, fiecare criminal din oraș vrea să încaseze recompensa. Instinctele de supravieţuire ale lui Everly, intră în funcţiune în momentul primului atac, iar inteligența și puterea de foc disponibilă, fac din Everly, un inamic redutabil pentru fluxul aparent fără sfârșit de asasini.

Poster Everly

În film mai joacă Togo Igawa, Masashi Fujimoto, Hiroyuki Watanabe și va fi lansat pe VOD (VideoOnDemand) vineri și în cinematografe pe data de 27 Februarie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.