tdfn_ro_x_files_revine_inapoi_pe_micul_ecran

Serialul X-FILES Ar Putea Reveni La Fox Cu DAVID DUCHOVNY și GILLIAN ANDERSON

Agenţii Mulder şi Scully s-ar putea întoarce din nou pe micul ecran, pentru a dezlega misterele unor evenimente ciudate ce se încadrează în categoria Dosarelor X.

După aproape șapte ani de pălăvrăgeală despre o potențială continuare teatrală, care nu a mai apărut probabil din cauza încasărilor slabe a filmului din 2008, The X Files: I Want to Believe, se pare conceptul Dosarelor X, este gata să revină înapoi la locul unde aparţine cu adevărat: la TV. Președintele Fox TV Group, Gary Newman, a anunţat că creatorul seriei Chris Carter se află în discuţii cu rețeaua pentru realizarea unu nou serial X-Files. În altă ordine de idei, se pare că și actorii Gillian Anderson şi David Duchovny sunt luaţi în calcul pentru acest nou plan. Deşi poate dura ceva vreme până totul va prinde viaţă, personal, cred că acest material este mult mai potrivit pentru televiziune decât trasarea unui singur scenariu într-un singur film de lung metraj. Mulder și Scully au ajuns la inima fanilor pentru că i-am văzut într-o varietate de situații deosebite, nu neapărat din cauza unui subiect al unui episod săptămânal. Pe lângă unele discuţii ocazionale despre un al treilea film de lungmetraj Dosarele X, iată că există interes pentru readucerea serialului, sub o formă sau alta, la TV, fie ca un restart, fie cu echipa iniţială.

Mulder şi Scully în serialul X-Files (1993)Mulder şi Scully în filmul The X Files: I Want to Believe (2008)

Şefii de la Fox, Dana Walden şi Gary Newman, au declarat că:
-„E adevărat că am avut unele discuţii pe tema Dosarele X. Sperăm să putem readuce serialul din nou pe micul ecran la un moment dat”, a spus Newman.
Dana Walden adaugă:
-„Gary şi cu mine am lucrat, amândoi, la 20th Century Fox de-a lungul întregului serial Dosarele X. A fost o experienţă extraordinară. Am păstrat o relaţie bună de colaborare cu Chris, David şi Gillian. Avem speranţe mari, dar e destul de greu să punem totul în ordine. Actorii sunt ocupaţi, iar Chris, are multe pe cap, aşa că e greu să îşi facă timp pentru un serial tv”.
Dosarele X, s-a menţinut nouă ani pe post şi a generat un întreg univers legat de acest subiect. Carierele actuale ale actorilor Gillian Anderson si David Duchovny, au fost propulsate în acest serial. Momentan, cei doi protagonişti au parcursuri separate pe micul ecran: Anderson apare în Hannibal şi în mai multe sezoane din The Fall, în timp ce David Duchovny, joacă într-un nou serial, Aquarius, ce urmează să fie lansat în acest an.

Poster The X-Files

Totuşi, Dosarele X nu a fost singurul serial luat în calcul pentru o nouă serie de către cei de la Fox. Iar dacă revenirea lui Prison Break nu se va întâmpla foarte curând, se pare că şefii studiourilor Fox îşi îndreaptă atenţia către serialul 24, deşi e posibil, într-o variantă fără Kiefer Sutherland.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.