Vezi Noul Trailer TERMINATOR: GENISYS Şi Noul Poster Cu Arnold

Una din cele mai populare francize, încearcă o relansare totală în cinema cu noua producţie Terminator: Genisys, film ce are o cronologie nouă şi un Arnold Schwarzenegger mai în vârstă.

Terminator: Genisys, are o cronologie nouă şi un Arnold Schwarzenegger mai în vârstă

Dacă anii trecuţi ați fost deranjaţi de tendința studiourilor de a lansa teasere pentru trailerele ce urmau să debuteze în timpul meciului de duminică de la Super Bowl, puteți respira uşuraţi căci cei de la Paramount, au lansat noul trailer pentru Terminator: Genisys, cu câteva zile mai devreme. Povestea nouă a filmului care este unul din cele mai aşteptate filme din acest an şi care se vrea a fi un reboot, implică evident folosirea unor călătorii în timp şi începe la fel ca filmul original, acţiunea fiind plasată într-un viitor îndepărtat – mai exact în 2029 – devastat de un război cu maşinile, un viitor alternativ în care John Connor, reuşeşte să îl trimită pe cel mai loial soldat al său, Kyle Reese, înapoi în anul 1984 pentru a o salva pe mama sa, de un Terminator ce este programat să o ucidă. Însă ceea ce găsește în 1984, nu este exact ceea ce aștepta el.

Emilia Clarke şi Jay Courtney în Terminator: GenisysByung-hun Lee este noul robot T-1000 în Terminator 5: Genisys

Iar dacă primul trailer oficial al filmului cu numărul cinci al francizei, nu a fost foarte revelator, iată că nici acest trailer nou nu dezvăluie prea multe detalii. Din cele două trailere lansate, filmul pare să refolosească scenariul din 1984, scenariu ce se bazează foarte mult pe nostalgie. Povestea recreează cam aceleaşi scene din primele două filme Terminator, înainte ca personajul Kyle Reese (Jai Courtney), să fie trimis înapoi în timp, doar pentru a afla că este într-o cronologie diferită. Accentul acţiunii pare a fi pus pe explozii grandioase şi efecte speciale, mai degrabă decât pe o poveste interesantă şi terifiantă sci-fi.

Noul poster pentru Terminator: Genisys, ne anunţă că Arnold se întoarce

Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, JK Simmons, Dayo Okeniyi, Matthew Smith, Courtney B. Vance și Byung Hun-Lee, vor aduce din nou în cinematografe personajele francizei. Filmul Terminator: Genisys, ajunge în cinematografele 3D şi cele normale, din 1 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.