Patru Clipuri Din JUPITER ASCENDING: O Incursiune În Lumea Sci-Fi A fraţilor WACHOWSKI

Cele patru clipuri noi din Jupiter Ascending, epopeea scifi concepută de creatorii lui Matrix, aduc o mică incursiune în universul complex al tehnologiei ultra-avansate și al unei orânduiri sociale fascinante.

O bucăţică unică din universul sci-fi al fraţilor Wachowski în trei clipuri noi din filmul Jupiter Ascending

În ciuda campaniei de promovare ce se afla în desfășurare și în ciuda faptului că data de lansare iniţială a filmului era planificată pentru Iulie 2014, lansarea ambiţioasei aventurii sci-fi a fraţilor Wachowski, a fost amânată până în Februarie 2015. Fraţii Wachowskicei doi cineaşti care au un loc bine meritat în analele cinematografiei – par să se fi dezlănţuit în această producţie sci-fi epică, ce ar trebui să facă parte dintr-o viitoare trilogie. Rezultatul, este un proiect foarte ambițios: o lume complexă şi masivă, locuri fantastice pline cu tehnologie ultra-avansată şi o orânduire socială ce pare să conducă întreg universul cunoscut. Explorarea unor valori culturale şi sociale ce nu seamănă deloc cu cele pe care le ştim noi, ar trebui să aducă filmului un grad ridicat de fascinaţie, mai ales pentru publicul consumator de filme science-fiction. Ocazional, veți vedea câte un trailer pentru un film de mare succes ca acesta, ce ne va reaminti că bucuria reală a unei poveşti interesante, stă în acele momente pe care departamentul de marketing al studioului, nu doreşte să le scoată în evidenţă în aceste preview-uri.

Tehnologie ultra-avansată şi conexiuni multiple cu Terra în filmul sci-fi Jupiter Ascending
Nave sofisticate şi călătorii interstelare în filmul sci-fi Jupiter Ascending
Eddie Redmayne în filmul sci-fi Jupiter Ascending
Tehnologie avansată şi conexiuni multiple cu Terra în filmul sci-fi Jupiter Ascending

Iar dacă trailerele anterioare au părut că dezvăluie majoritatea lucrurilor interesante ale acestui film sci-fi, ar trebui să vezi cele patru clipuri de mai jos. Văzându-le, ne-am data seama că de fapt aici este vorba de fraţii Wachowski, cei doi cineaşti care au intotdeuna un as în mânecă. Același lucru este valabil pentru aceste clipuri, care sunt puţin cam scurte, dar fantastice. Filmul o are în centrul complotului pe Jupiter Jones (Mila Kunis), o rusoaică proaspăt imigrată în Statele Unite ce duce o existenţă modestă spălând toalete, dar care fără să ştie, are o combinaţie genetică identică cu Regina Universului. Un fost militar pe nume Caine (Channing Tatum), ce a devenit un hibrid uman îmbunătăţit menit să devină un feroce vânător de recompense, este trimis să o urmărească pe femeia de serviciu considerată următoare moştenitoare a universului. Insă neprevăzutul, îi face pe cei doi să se îndrăgostească, tocmai atunci când Jupiter începe să înţeleagă soarta ce o aşteaptă. Ea află că semnătura ei genetică, o plasează ca următoarea în linie pentru o moștenire extraordinară, ce ar putea modifica echilibrul întregului univers.

Poster Jupiter Ascending: Channing Tatum

În film mai joacă, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, James D’Arcy, Tim Pigott-Smith, și Doona Bae.
Jupiter Ascending este programat pentru lansare în 2D , 3D și IMAX 3D, pe 6 Februarie 2015.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.