Clip FIFTY SHADES OF GREY: Descoperă Lumea Lui CHRISTIAN GREY

Regizoarea Sam Taylor-Johnson, încearcă să ne explice de ce protagonista Anastasia Steele, rămâne fascinată de lumea lui Christian Grey, în noul clip pentru mult aşteptata adaptare a romanului erotic, Fifty Shades Of Grey.

Anastasia Steele, rămâne fascinată de lumea lui Christian Grey, în noul clip pentru Fifty Shades Of Grey

Nu cred că mai miră pe nimeni: cu o zi înainte de avanpremiera din România a mult anticipatei adaptări Fifty Shades Of Grey, multe din cinematografele autohtone anunţau că au vândut toate biletele pentru avanpremieră. Iată că în luna în care Cupidon îşi face de cap, românii au preferat să intre în lumea lui Christian Grey și a inocentei Anastasia Steele. Biletele vândute pentru primele spectacole, mai ales pentru avanpremiera lui Fifty Shades Of Grey, demonstrează că povestea filmului inspirată de bestsellerul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James, are succesul scontat şi la noi în ţară. Aventurile studentei Anastasia Steele şi a cuceritorului şi misteriosului om de afaceri, Christian Grey, par să fie cadoul preferat de Valentine’s Day. Bazat pe romanul ce a fost vândut în peste 100 de milioane de exemplare, Cincizeci De Umbre Ale Lui Grey, este literatura ce a înflăcărat imaginația cititorilor din toată lumea, iar prin intermediul regizoarei Sam Taylor-Johnson, prinde acum viață, cu ajutorul actorilor Jamie Dornan și Dakota Johnson. Popularul roman după care este adaptat filmul, necesită o imaginaţie bogată, iar problema cea mai delicată a regizoarei, a fost găsirea celui mai potrivit mod vizual de a transpune pe peliculă, gândurile Anei, protagonista care are o serie de monologuri interioare.

Jamie Dornan și Dakota Johnson în filmul Cincizeci De Umbre Ale Lui Grey

Cu toate acestea, regizoarea a reușit să integreze în imagini și în poveste, elemente simbolice ce au făcut deliciul cărţii: cravata, flota de mașini, elicopterul, planorul şi Camera Roșie, probabil unele din cele mai importante elemente ce îl definesc pe cuceritorul Christian Grey. Deşi aici la TDFN, nu am prea vorbit despre fenomenul Fifty Shades Of Grey, probabil ar trebui să precizăm că a ilustra fidel cartea, a fost aproape imposibil, altminteri filmul ar fi intrat în altă categorie, o categorie extrem de îndepărtată de „pufoşenia” filmelor de Valentine’s Day. Dar, ţinând cont că povestea romanului a ajuns să fie făcută film doar pentru că romanul iniţial s-a vândut excepţional de bine, suntem oarecum curioşi de criteriile care fac cu adevarat o carte bună să se vandă. Tocmai pentru că Fifty Shades Of Grey ne dă senzaţia că reacţia la această carte este una mecanică, creată doar de marketingul agresiv, şi importată şi la noi în ţară, ca orice alt brand. Tocmai despre lumea lui Christian Grey se vorbeşte şi în noul clip al filmului, clip ce scoate în evidenţă elementele de bogăţie cu care acesta reuşeşte să o cucerească pe Ana, care pare mereu timidă, emoţionată şi oarecum afectată. Exact aşa cum unii dintre bărbaţii ar spune: „cu atâţia bani, e uşor să impresionezi şi să cucereşti o femeie.”

Poster Cincizeci De Umbre Ale Lui Grey

În filmul Cincizeci De Umbre Ale Lui Grey, mai joacă Jennifer Ehle, Max Martini, Luke Grimes, Rita Ora, Eloise Mumford, Dylan Neal, Victor Rasuk şi Callum Keith Rennie. Adaptarea este regizată de Sam Taylor-Johnson și produsă de Michael De Luca, Dana Brunetti, alături de însuşi creatoarea seriei de cărţi E. L. James, după un scenariu de Kelly Marcel.
Fifty Shades Of Grey, are premieră în cinematografele din România, începând de astăzi, 13 Februarie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.