FURIOUS 7: Vezi Un Clip TV, Un Poster Nou Şi O Galerie De Imagini Din Următorul Succes Al Francizei

Noul clip şi al doilea trailer pentru Furious 7, dovedesc că nimic nu poate sta în calea succesului mega-producţiei ce onorează ultimele scene realizate de regretatul Paul Walker.

Clip tv, poster şi imagini noi din super producţia Furious 7

Planul iniţial al producătorilor, era să lanseze noul film Furios 7, în Abu Dhabi, pe data de 10 martie. Dar se pare că Vin Diesel vrea să reţină premiera filmului pentru debutul din Los Angeles în schimb. De ce? Pentru că actorul aşteaptă un al treilea copil și știe căror lucruri să acorde prioritate în viaţa sa.
Chiar dacă e Abu Dhabi, Los Angeles, Moscova sau chiar Bucureşti, nu cred că există vreo diferența atunci când vine vorba de franciza Fast And Furious, care a strâns la nivel global colosala sumă de 2.38 miliarde dolari de-a lungul anilor, cu cea mai recentă realizare Fast & Furious 6, care a marcat nu mai puţin de 788.7 milioane dolari la box-office.
Pe deasupra, mega producţia Furios 7, nu va avea nici măcar un competitor ce să se lanseze la nivel mondial atunci când va ajunge în cinematografe.

Paul Walker în mega producţia Furious 7
Paul Walker în mega producţia Furious 7
Mașini puternice, femei frumoase și cascadorii imposibil de realizat în Furious 7
Dominic Toretto în mega producţia Furious 7
Dominic Toretto în mega producţia Furious 7
Nathalie Emmanuel în Furious 7
Paul Walker în Furious 7
Jason Statham în Furious 7
Dwayne Johnson vs. Jason Statham în Furious 7
Dwayne Johnson în Furious 7
Tyrese Gibson şi Ludacris în Furious 7
Nathalie Emmanuel (Game Of Thrones) şi Ludacris în Furious 7

Acest film, este obligatoriu un mare succes şi nimic nu-i poate sta în cale, mai ales că pelicula conţine mașini de lux, arme uriaşe, femei frumoase și cascadorii ce par aproape imposibil de realizat.
Sequel-ul cu acţiune în mare viteză, aduce înapoi toate personajele favorite ale francizei, iar alături de Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson și Michelle Rodriguez, noul film regizat de James Wan, adăuga şi chipuri noi cum ar fi Jason Statham sau Kurt Russell.
Continuarea explorează la nivel mondial mai multe locaţii exotice, printre care şi fantasticul Dubai. Neal H. Moritz, Vin Diesel și Michael Fottrell sunt cei trei producători responsabili, în timp ce scenariul original a fost conceput de Chris Morgan.

Poster Furious 7

În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Tyrese Gibson, Jason Statham, Djimon Honsou, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Lucas Black, John Brotherton, Jordana Brewster, luptătoarea MMA Ronda Rousey şi sportivul de arte marţiale Tony Jaa.
Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru 3 Aprilie 2015.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.