Acţiune La Superlativ În FURIOUS 7: Noul Trailer Extins Este Mai Mult Decât Epic

Noul trailer pentru filmul de acţiune în viteză Furious 7, este în adevăratul sens al cuvântului EPIC şi duce noţiunea de nebunie cinematografică la un alt nivel.

Furious 7: Cel epic trailer al filmului de acţiune în viteză

Dacă ai avut impresia că primul trailer exploziv al filmului, a dus noţiunea de acţiune în viteză, la un al nivel şi că gradul de nebunie cinematografică nu se poate extinde mai mult de atât, ei bine, te-ai înşelat. Fast And Furious 7, a păstrat ce e mai bun pentru evenimentul Super Bowl. Iar dacă te gândeşti că în ultimii ani promourile francizei au fost unele din cele mai urmărite, nu e de mirare că noul trailer al filmului cu numărul şapte, este unul exploziv şi epic. Nu credem că există cuvinte pentru a descrie nebunia ce ne aşteaptă în filmul Furious7. De la mașini zburătoare, arme cu calibru mare, case care explodează şi câteva înfruntări personale, regizorul James Wan și echipa sa de producţie demonstrează că franciza Fast And Furious mai are încă destule resurse pentru a ne distra pe măsură. Și deși Vin Diesel spune: „One Last Ride”, cu toţii știm că acest lucru nu e adevărat.

Vin Diesel şi regretatul Paul Walker în Furious 7
Curse de maşini în Furious 7
Paul Walker, Michelle Rodriguez, Vin Diesel, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel şi Ludacris în Furious 7
Confruntare explozivă între Vin Diesel şi Jason Statham în filmul Furious 7

Sequel-ul cu acţiune în mare viteză, aduce înapoi toate personajele favorite ale francizei, iar alături de Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson și Michelle Rodriguez, noul film regizat de James Wan, adăuga şi chipuri noi cum ar fi Jason Statham sau Kurt Russell. Furios 7 a fost inițial programat pentru o lansare de vară în 2014, asta înainte de moartea prematură a actorului Paul Walker, ce a întârziat munca la finalizarea filmului. După incidentul tragic, producătorii s-au chinuit să găsească o modalitate de a termina filmul fără actorul decedat într-un accident de maşină și de a onora moștenirea lui fără a afecta calitatea blockbuster-ului. Totuşi, ne încearcă un sentiment dulce amărui să-l vedem acum pe Paul Walker în filmul său final. Dar, tristețea dispare atunci când vedem primul trailer pentru Furious 7, care este exact aşa cum ne aşteptam. Situații comice îmbinate cu acţiune de clasă şi multe cadre ce îţi ridică nivelul adrenalinei, lucruri ce au făcut ca această serie de filme să devină una din cele mai populare francize.

Poster Oficial Furious 7

În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Tyrese Gibson, Jason Statham, Djimon Honsou, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Lucas Black, John Brotherton, Jordana Brewster, luptătoarea MMA Ronda Rousey şi sportivul de arte marţiale Tony Jaa. Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru 3 Aprilie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.