HEROES REBORN: Primul Teaser Trailer Al Noului Serial

HEROES REBORN: Primul Teaser Trailer Al Noului Serial

Extensia popularului serial de televiziune Heroes, intitulat Reborn, are parte de primul teaser trailer ce dezvăluie un personaj nou, dar şi o figură cunoscută şi controversată din trecut.

Genul cinematografic cu supereroi, are parte de o popularitatea crescută la nivel mondial şi nu este o surpriză că cei de la NBC sunt dispuşi să dea încă o şansă mult îndrăgitului serial Heroes. NBC a comandat 13 episoade pentru un nou serial de sine stătător intitulat HEROES REBORN, încă de anul trecu. Tim Kring, creatorul serialului original Heroes, va fi producătorul executiv al celor 13 noi episoade ce vor avea o legătură strânsă cu serialul iconic original. În timpul finalei Super Bowl de aseară, cei de la NBC au profitat de ocazia de a lansa un promo văzut de milioane de telespectatori și a oferit un teaser trailer pentru viitoarea miniserie eveniment.

O fetiţă cu super-puteri în serialul Heroes Reborn

Heroes Reborn, este o extensie a serialului Heroes, care a debutat în perioada 2006 înainte de a deveni împotmolit în propria mitologie după patru sezoane şi îl are din nou pe actorul Jack Coleman în rolul controversatului vânător de super-eroi, Noah Bennett. Acest trailer, oferă o mică tachinare a capitolului următor din universul Heroes şi nu numai că arată caracterul lui Coleman, care urmăreşte o fată tânără cu super-puteri, dar şi dezvăluie un nou personaj nou pe nume Chuck, interpretat de Zachary Levi.

Teaser Poster Heroes Reborn

Deşi nu suntem siguri că serialul va mai avea acelaşi succes fără actorii Milo Ventimiglia, Masi Oka sau Zachary Quinto, Heroes Reborn, va fi difuzat pe NBC cândva în toamna acestui an.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.