MEL BROOKS Ne Tachinează Cu Ideea Comediei SPACEBALLS 2: The Search For More Money

Creatorul unor comedii clasice ca Robin Hood: Bărbaţi În Izmene, Dracula: Un Mort Iubăreţ sau Istoria Lumii, legendarul Mel Brooks, ne tachinează cu ideea unei continuări pentru parodia Spaceballs (Bilele Spaţiale).

Mel Brooks, ne tachinează cu ideea unei continuări pentru parodia Spaceballs

Ideea unei continuări Spaceballs 2, a fost o glumă isteaţă a lui Mel Brooks, o glumă ce a făcut parte chiar din dialogul parodiei originale din 1987, Spaceballs. Dialogul ipotetic cu privire la o viitoare continuare a comediei ce făcea mişto de franciza Star Wars, a fost menţionat în mai toate interviurile legendarului regizor, iar Brooks și starurile filmului din 1987, au fost întrebaţi în ultimii douăzeci și cinci de ani de milioane de ori dacă ştiu ceva despre realizarea unui sequel. Ei bine, acum că cu o nouă serie de filme Star Wars revine în atenţia publicului şi în cinematografe, Mel Brooks crede că ar fi în cele din urmă momentul potrivit pentru o continuare Spaceballs. Într-un interviu recent, el a emis ipoteza unui film Spaceballs 2, ce s-ar putea lansa după premiera lui Star Wars: The Force Awakens. Dar, după cum vă daţi seama, obstacolele sunt multe. Cu toate acestea, iată ce a declarat cineastul:
„- Poate aș putea face un alt muzical, poate voi face un alt film. Mă gândeam chiar ieri la Spaceballs. În Spaceballs, în film, Bill Pullman îmi spune: „Yoghurt, crezi că ne vom întâlni vreodată?” Și eu spun „Ei bine, nu știu, poate în Spaceballs 2: The Search For More Money” Și mă gândesc acum: dacă aş face un film care ar ieși imediat după ce noul Star Wars are premiera – poate câteva luni mai târziu – aș avea un succes în mână. Indiferent cum ar fi, chiar dacă acesta nu ar avea încasări aproape deloc și nu am scoate banii bugetului.”

Mel Brooks în rolul preşedintelui din filmul Spaceballs
Rick Moranis în rolul Dark Helmeth din filmul Spaceballs

Suntem siguri că pentru cei ce au văzut filmul original, există trei obstacole majore aici. În primul rând chiar Mel Brooks. El este încă în formă, dar are aproximativ 90 de ani. Oare are el într-adevăr puterea să realizeze o producţie cu buget mare? În al doilea rând, ar fi cei de la Disney. Când Mel Brooks a realizat Spaceballs în 1987, a avut de a face doar cu cei de la Lucasfilm, o companie pe vremea respectivă credea că nu va mai realiza filme Star Wars. Permisiunea de face o parodie după franciza lor, a fost bine venită la momentul respectiv. Dar oare vor permite oficialii de la Disney ca noua lor franciză să fie luată la mişto de Mel Brooks? În al treilea rând ar fi actorul Rick Moranis. El nu nu a mai apărut pe ecrane din anul 1996 și recent, Mel Brooks a declarat că nu ar face Spaceballs 2 fără el. Cu toate astea, Rick Moranis a declarat că nu ar refuza o ofertă care ar fi prezentată în mod corect. Oare are putea reveni Rick Moranis în rolul personajului Dark Helmet? În consecinţă, exact cum ziceam mai sus, există o mulțime de obstacole în calea realizării unui sequel Spaceballs 2.

Poster Spaceballs 1987

Cu toate acestea, este posibil, și cred că Mel Brooks are dreptate gândind că lansarea acestui film după Star Wars: The Force Awakens, ar putea fi un succes financiar imens. Tu ce crezi, ar mai avea succes continuarea unui film de comedie clasic ca Spaceballs?
May the schwartz be with you.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.