Vizitează Platourile De Filmare În Primul Clip Din BOND 24 SPECTRE: Daniel Craig În Acţiune

Vezi primul clip de pe platourile de filmare ale producţiei Bond cu numărul 24 intitulată Spectre, cu Daniel Craig, Léa Seydoux, Dave Bautista și regizorul Sam Mendes.

Vezi primul clip din Bond 24: Spectre

Următorul film Bond, intitulat Spectre, este a patra producţie în care actorul Daniel Craig îl interpretează pe spionul iconic James Bond, iar distribuţia lui Spectre conţine deja nume ca Christoph Waltz, Andrew Scott, Dave Bautista, Monica Bellucci şi Léa Seydoux, alături de actorii din filmul anterior Naomie Harris, Ben Whishaw sau Ralph Fiennes. Revenind la regia filmului, ce acum se intitulează Spectre, este însuşi Sam Mendes, a cărui film Skyfall, a fost filmul cu cele mai mari încasări din istoria francizei Bond. Ca să nu mai vorbim că Skyfall, a fost unul din cele mai bune filme, atât din punct de vedere vizual cât şi din punct de vedere al criticilor. De asemenea, în spatele noului scenariu stă John Logan, cel care a scris Skyfall, alături de scenariştii Neal Purvis și Robert Wade, cei doi scriitori ce au cucerit fanii seriei de filme Bond, încă din 1999, de la lansare lui The World Is Not Enough.

În spatele camerelor de filmat la Bond 24: SPECTRE
Daniel Craig, Lea Sydoux şi Dave Bautista în Austria la filmările pentru Bond 24: SPECTRE
Daniel Craig în Austria la filmările pentru Bond 24: SPECTRE

Și ca de obicei, Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson, sunt producătorii executivi ai viitorului film. Povestea din Spectre, îl găsește pe James Bond (Daniel Craig), în mijlocul unui complot foarte încâlcit. În timp ce M se luptă cu forțele politice pentru a menține serviciile secrete în viață, Bond primeşte un mesaj criptic din trecutul său, un mesaj ce îl trimite într-o vânătoare ce duce la descoperirea unei organizații sinistre. Primul clip pentru Spectre, oferă imagini din spatele camerei de filmat şi ne arată una din secvențele de acțiune majore ale filmului ce sunt filmate în Austria. Peisajul este absolut incredibil, iar frânturile ce le vom vedea în această secvența, ne tachinează cu câteva urmăriri de mașini și câteva lupte corp la corp specifice ce au ajuns să fie asociate cu domnul Bond. Producătorul asociat Greg Wilson, descrie filmările spunând:
„Trebuie să filmăm o secvență uimitoare, aceasta fiind una dintre cele mai importante secvențe de acțiune ale filmului, o bijuterie în coroană ca să spunem așa. Va fi o secvenţă spectaculoasă și Austria pare să ne ofere tot ceea ce avem nevoie pentru a realiza secvenţa.”

Poster Bond 24: SPECTRE

James Bond 24: Spectre, are stabilită data de lansare pentru 6 Noiembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.