Primul Trailer MAGIC MIKE 2 XXL: Se Întoarce Gaşca De Stripperi În Frunte Cu CHANNING TATUM

Bărbaţi bine făcuţi şi multe dansuri exotice în primul trailer pentru sequel-ul Magic Mike 2, producţie ce continuă drama stripper-ului Mike şi aventura sa alături de prietenii săi.

Primul trailer pentru Magic Mike 2 XXL

Gregory Jacobs preia scaunul de regizor de la Steven Soderbergh, iar actorul Channing Tatum, revine la rolul stripper-ului Mike și al prietenilor săi ce se întorc pe scenă, pentru un ultim spectacol incendiar. Deşi nu există încă nici o confirmare că Matthew McConaughey, va apărea în Magic Mike XXL, primul trailer al acestui sequel, ar trebui să stârnească ceva interes şi sunt sigur că pare mai mult decât distractiv pentru majoritatea doamnelor şi domnişoarelor.

Channing Tatum în filmul Magic Mike XXL
O parte din distribuţia filmului Magic Mike XXL

În schimb Channing Tatum, pare să fie în formă, iar dansul său, arată incredibil de bine. Nu am nici ce mai mică idee cum poate avea Tatum o astfel de construcție a corpului şi în acelaşi timp să poată aluneca atât de uşor. Mai ales că trailerul începe cu scântei ce ţâşnesc din … polizorul lui. Nu suntem siguri că acest sequel va avea patosul filmului original din 2012, dar suntem siguri că va rămâne în memoria câtorva domnişoare, fane înfocate ale actorului.

Poster Magic Mike XXL

În film mai joacă Joe Manganiello, Matt Bomer, Adam Rodriguez, Amber Heard, Elizabeth Banks, Jada Pinkett Smith, Donald Glover, Andie MacDowell, și Michael Strahan.
Magic Mike XXL ajunge în cinematografe pe 1 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.