HITMAN: AGENT 47 Vezi Primul Trailer Şi Posterul Adaptării Jocului Video

20th Century Fox a lansat primul trailer pentru filmul de acţiune Hitman: Agent 47, noua adaptare a popularei serii de jocuri cu acelaşi titlu, regizată Aleksander Bach.

Rupert Friend este un asasin periculos în primul trailer pentru adaptarea Hitman: Agent 47

Filmul ce era inițial programat să se lanseze în luna februarie, este bazat pe succesul jocului video cu acelaşi nume, un joc ce a avut încasări uriaşe şi a fost câştigător al mai multor premii din domeniu.
Noua ecranizare pentru Hitman, intitulată Agent 47, ne prezintă un asasin de elită, cunoscut doar sub numele de 47.
Rupert Friend este interpretul Agentului 47, un asasin neîntrecut în eliminarea ţintelor sale, ce a fost conceput prin inginerie genetică pentru a deveni mașina de ucis perfectă.
El este cunoscut doar pentru ultimele două cifre din codul de bare pe care acesta îl are tatuat pe ceafă, fiind rezultatul a decenii de cercetare genetică ce l-au înzestrat cu o forță fără precedent, viteză, rezistență și inteligență.

Rupert Friend şi Hannah Ware în adaptarea Hitman: Agent 47

Cea mai recentă țintă a lui, este o mega-corporaţie ce intenționează să dezvăluie secretul Agentului 47, pentru a crea o armată de ucigași ale căror atribuții le pot depăşi chiar pe ale sale.
Făcând echipă cu o tânără care ar putea deține secretul înfrângerii dușmanilor lor, 47, se confruntă cu dezvăluiri uimitoare despre propria sa origine, anticipând o luptă epică cu cel mai periculos dușman al lui.

Poster HITMAN: AGENT 47

În film mai joacă Zachary Quinto, Hannah Ware, Thomas Kretschmann și Ciaran Hinds.
Filmul este produs de Chuck Gordon, Adrian Askarieh și Alex Young, iar la cârma adaptării se află Aleksander Bach, cel care îşi face debutul regizoral cu acest film.
Hitman: Agent 47 ajunge în cinematografe pe 28 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.