CLIP: Vezi Ce Spune J.J. ABRAMS Despre Noua Sabie Laser Din STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

Într-un clip ce prezintă un interviu recent, regizorul J.J. Abrams, confirmă că este producător executiv pentru Star Wars Episode VIII şi IX, şi vorbeste despre forma mânerului sabiei laser, din trailerul Star Wars: The Force Awakens.

Regizorul J.J. Abrams, vorbeşte despre forma mânerului sabiei laser din trailerul Star Wars: The Force Awakens.

Când ești regizorul celui mai anticipat film al anului și probabil, unul dintre cele mai anticipate filme din ultimii ani, eşti în mod constant asaltat cu întrebări la care nu poţi răspunde având în vedere cantitatea enormă de interes pentru respectivul film. Totuşi, megaproducţia Star Wars: The Force Awakens, are la cârma sa un regizor renumit pentru secretomanie: JJ Abrams. Ieri, Abrams, a participat la Premiile Societăţii Pentru Efecte Vizuale, pentru a accepta premiul Visionary. Steve Weintraub, de la site-ul Collider, a fost la eveniment și a avut ocazia să vorbească cu regizorul următorului film Star Wars, direct pe covorul roşu. Deși nimeni nu se așteapta ca J.J. Abrams să dezvăluie prea multe detalii despre viitorul film, cineastul a vorbit de fapt destul de mult despre unele puncte majore de interes din continuarea Star Wars, precum și despre recentele progrese privind controversatul Star Trek 3. Unul din punctele importante ale discuției este chiar forma ciudată a noii săbii laser, formă ce a fost dezvăluită în primul teaser trailer Star Wars: The Force Awakens.

Regizorul J.J. Abrams pe platourile de filmare pentru Star Wars: The Force Awakens.
Fan Art pentru Star Wars: The Force Awakens.

Au fost o mulţime de dezbateri pe internet cu privire la aspectul practic al mânerului, iar regizorul însuși nu a fost lăsat în afara discuţiilor înfocate ale fanilor. În timp ce J.J. Abrams a refuzat să intre în detalii cu privire la originile sabiei, acesta a spus că: „este poveste lungă” şi că va da detalii despre acest subiect, în viitorul apropiat. Totuşi, el asigură toţi fanii că el şi echipa sa de producţie, au avut aceleași dezbateri legate de proiectarea acestui mâner controversat al sabiei laser din trailer. Regizorul mai declară că el încă nu a văzut filmul montat, deoarece acesta este încă în editare, dar, ne tachinează confirmând că formatul IMAX este implementat doar într-o mică parte a filmului. Multă vâlvă s-a făcut cu privire la folosirea efectelor practice despre care se spune că Abrams le-a folosit în Star Wars: The Force Awakens, iar regizorul a confirmat că s-au folosit multe efecte practice de „şcoală veche”. Ba chiar mai mult decât atăt, el spune că a folosit grafica pe calculator pentru a mai elimina efecte practice, în loc să le adauge. În ceea ce privește viitorul francizei Star Wars, cineastul a confirmat că este implicat ca şi producător executiv în povestea din Episodul VIII și IX, dar că scenariul episodului VIII, aparține regizorul Rian Johnson. În cele din urmă, regizorul vorbeşte despre faptul că prietenul său, actorul Simon Pegg, a primit recent datoria de a co-scrie scenariul următorului film Star Trek.

Fan-Made Poster pentru Star Wars: The Force Awakens.

Şi într-o încercare de a manipula răspunsurile regizorului, Steve, încearcă să îl determine pe Abrams să confirme dacă Star Wars: The Force Awakens, va ajunge anul acesta la Comic-Con și când vom putea vedea următorul trailer.
Star Wars: The Force Awakens, ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.