STEVEN SPIELBERG Este Pregătit Să Regizeze Reboot-ul INDIANA JONES Cu CHRIS PRATT

STEVEN SPIELBERG Este Pregătit Să Regizeze Reboot-ul INDIANA JONES Cu CHRIS PRATT

După ce zvonuri recente îl plasează pe actorul Chris Pratt în rolul lui Indiana Jones, surse apropiate regizorului spun că Steven Spielberg ar fi interesat să regizeze noul reboot al francizei.

Luna trecută, cei de la Disney l-au luat în colimator pe actorul Chris Pratt (Jurassic World, Guardians Of The Galaxy), pentru a interpreta rolul iconic al arheologului faimos, într-o repornire a francizei Indiana Jones. Iată că nu la multă vreme după acest zvon, mai multe surse spun că dacă scenariul noului reboot Indiana Jones este destul de bun, Steven Spielberg vrea să se întoarcă la regia francizei. Totuşi, să ţinem minte că proiectul unui reboot al francizei este încă în stadii foarte timpurii și toate zvonurile ar trebui citite cu precauţie. Iar dacă lucrurile stau intradevar chiar aşa, tot acest proiect pare să aibă o perspectivă interesantă. Nu doar faptul că Chris Pratt ar fi un actor ce s-ar potrivi de minune în această populară franciză, dar și faptul că Spielberg vrea să revină înapoi la cârma unei noi francize Indiana Jones.

Moştenirea lui Indiana Jones

Desigur, așa cum am aflat cu toţii din Indiana Jones și Regatul Craniului De Cristal, implicarea lui Steven Spielberg nu garantează că noul reboot va fi un film bun. Evident, orice regizor are momentele sale slabe, mai ales cineva ca Spielberg, un cineast ce este implicat în atât de multe proiecte. Oricum ar fi, el rămâne unul dintre cei mai buni regizori, producători şi realizatorii din toate timpurile, în special în genul de acţiune aventură. Şi suntem mai mult decât siguri că dacă cineastul vrea să se întoarcă la bordul francizei Indiana Jones, aşa se va întâmpla. Deocamdată, nici un proiect al regizorului nu intră în conflict de programare cu viitorul reboot Indiana Jones, chiar dacă încă este prea devreme să ne spunem părerea despre acest proiect.

Chris Pratt în rolul Indiana Jones (fan made)

Ești încântat de perspectiva de a vedea un alt fim Indiana Jones cu Chris Pratt în rolul prinicpal şi regizat de Steven Spielberg?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.