Trailer Nou THE GUNMAN: SEAN PENN Devine Un Star De Acțiune În Regia Lui Pierre Morel

După ce i-a propulsat cariera lui Liam Neeson, regizorul Pierre Morel, încearcă să-l lanseze ca şi star de acţiune pe actorul Sean Penn, cu noul film The Gunman, al cărui nou trailer pare convingător.

Regizorul Pierre Morel, încearcă să-l lanseze ca şi star de acţiune pe Sean Penn, cu noul film The Gunman

Un nou trailer pentru filmul de acţiune The Gunman a ajuns on-line și face o declaraţie convingătoare plasându-l pe Sean Penn în rolul unui star de acțiune credibil.
Este destul de ciudat să vedem cum câştigătorul a două premii Oscar, Sean Penn, joacă rolul unui mercenar, într-un film de acţiune. De fapt, Sean Penn, joacă rolul unui fost soldat al Forțelor Speciale și actual antreprenor militar, ce este vânat de vechii săi şefi, într-o ecranizare a unei nuvele de Jean-Patrick Manchette, ce ar fi putut să treacă liniştit neobservată, dacă nu l-ar fi avut pe Sean Penn în rolul principal.

Ray Winstone şi Sean Penn în The Gunman
Sean Penn în The Gunman
Sean Penn în The Gunman

Judecând după acest trailer, Penn are de dus o luptă destul de dificilă pentru a convinge publicul că el poate fi noul „Liam Neeson”, mai ales că The Gunman este filmul regizorului Pierre Morel (Transporter), cel ce a regizat şi primul film Taken. Totuşi, când Sean Penn devine furios, vocea lui nu crește sau devine amenințătoare, Ea devine foarte nazală și parcă puţin prea subţire.
Sean Penn are aceea privire de asasin dur, atât de necesară în aceste producţii de acţiune, dar credem că pentru multă lume, el va rămâne acelaşi Sean Penn, şi nu suntem siguri că actorul va reuşi să treacă de acest zid, doar cu câteva ieșiri violente explozive.

Poster The Gunman

The Gunman este regizat de Pierre Morel, după un scenariu adaptat de Don MacPherson şi Pete Travis, având în distribuţie o pleiadă de staruri ca Idris Elba, Ray Winstone, Mark Rylance, și Javier Bardem.
The Gunman ajunge în cinematografe 20 Martie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.