Actriţa VIVICA A. FOX Revine Oficial În ZIUA INDEPENDENŢEI 2

Regizorul Roland Emmerich, a anunţat oficial întoarcerea actriţei Vivica A. Fox în rolul exoticei dansatoare Jasmine, pentru sequel-ul Independence Day 2.

Actriţa Vivica A. Fox, îşi va relua rolul în Independence Day 2

Super-producţia Independence Day 2, a regizorului Roland Emmerich, urmează să aibă premieră în cinematografe, la douăzeci de ani după ce predecesorul său a fost nu doar un hit la boxoffice, ci şi un reper pentru filmele ce s-au făcut după 1996. Nu cred că e o mare surpriză faptul că distribuţia sequel-ului Independence Day, este formată din nume noi, dar şi staruri ce au apărut în filmul original. Distribuţia filmului Ziua Independenței 2, continuă să crească de la o săptămână la alta, iar noua achiziţie a filmului este actriţa Vivica A. Fox, cea care îşi va relua rolul personajului Jasmine Dubrow. Deocamdată, ea este al doilea membru al filmului original care revine, după Jeff Goldblum. Cei de la Fox și regizorul Roland Emmerich au dezvăluit vestea pe Twitter:

Iar dacă nu vă amintiţi, Jasmine, este exotica dansatoare din filmul original, prietena personajului interpretat de Will Smith, Steven Hiller, ce ulterior în film, devine soţia sa. Jasmine este mama lui Dylan Dubrow, jucat de Ross Bagley în filmul original, ce va fi interpretat de Jessie Usher în Independence Day 2. După cum bine ştiţi, Will Smith nu va reveni. Totuşi, una din achiziţiile noi ale distribuţiei, este şi apariţia actriţei anglo-franceză Charlotte Gainsbourg (Nymphomaniac), conform anunțului făcut săptămâna trecută pe Twitter, de însuși Roland Emmerich. De asemenea, apariţia lui Liam Hemsworth în distribuţia lui Independence Day 2, este mai mult decât interesantă, mai ales că se zvoneşte că va juca rolul ginerelui Președintelui Whitmore, interpretat inițial de către Bill Pullman, care încă nu a confirmat dacă se va întoarce.

Vivica A. Fox, în rolul personajului Jasmine Dubrow din Independence Day (1996)
Vivica A. Fox şi Will Smith în Independence Day (1996)
Vivica A. Fox, Will Smith şi Ross Bagley în Independence Day (1996)

Ziua Independenței 2, are un scenariu conceput de Roland Emmerich și Dean Devlin, cu câteva retuşuri făcute de James Vanderbilt și Carter Blanchard. Continuarea mega-succesului din 1996, este în lucru de mai mulți ani, iar la un moment dat a fost concepută ca o trilogie. Deocamdată, se lucrează intens doar la partea a doua. Deşi am auzit anterior că filmul va avea acţiunea stabilită la aproximativ două decenii mai târziu, având în centrul atenţiei o nouă generație de luptători ce se vor opune următorului val de invadatori extratereştri, detalii specifice despre complotul oficial, nu au fost încă dezvăluite. În timp ce Roland Emmerich şi echipa sa de producţie, au vorbit despre această posibilă poveste, nu știm sigur ce s-a schimbat de atunci. Filmul Ziua Independenței a ajutat-o pe actriţa Vivica A. Fox, să ajungă de la televiziune la filme. De atunci, ea a lucrat destul de constant, evidenţiindu-se în câteva filme, printre care Kill Bill, Batman & Robin, Soul Food şi Sharknado 2: The Second One.

Poster Independence Day (1996)

Ziua Independenței 2 este programat să ajungă în cinematografe, pe 24 iunie 2016.

2 comentarii

  1. Cant belive we will see an Independence Day sequel. This is INSANE man, the biggest sci-fi movie that haunted my childhood, has a sequel. Cant wait 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.