ALEXANDRE DESPLAT Va Compune Coloana Sonoră Pentru Spinoff-ul STAR WARS: ROGUE ONE

Alexandre Desplat, unul din cei mai buni compozitori ai zilelor noastre, va deveni prima persoană după John Williams, ce va compune coloana sonoră pentru un film Star Wars, mai exact spinoff-ul intitulat Rogue One.

Alexandre Desplat, unul din cei mai buni muzicieni ai zilelor noastre,va compune coloana sonoră pentru spinoff-ul Star Wars intitulat Rogue One.

Dacă urmăriţi pagina noastră de Facebook, ştiţi deja că Disney a anunţat tillul următorului film Star Wars, ce va ajunge în cinematografe, anul viitor în luna Decembrie. Ceea ce nu ştiaţi, este faptul că compozitorul Alexandre Desplat, a dezvăluit știrea din titlu pe un podcast al unui radio franţuzesc intitulat Radio Classique’s Culture Club. Compozitorul a declarat că va colabora din nou cu regizorul Gareth Edwards, pentru coloana sonoră a următorului spinoff Star Wars: Rogue One. Atunci când regizorul J.J. Abrams a fost anunțat pentru prima dată în calitate de regizor al filmului Star Wars: Episodul VII, multă lume s-a gândit că regizorul îl va implica în proiect şi pe colaboratorul său frecvent, compozitorul Michael Giacchino (Star Trek). Dar J.J. Abrams, a ținut neapărat să păstreze tradiția francizei și l-a desemnat pe John Williams principalul compozitor. Și în fond, John Williams este cel mai îndreptăţit compozitor să realizeze coloana sonoră a următorului film Star Wars. Evident, atâta timp cât el este încă în viață și vrea să scrie muzica pentru filmele Star Wars.

Star Wars: Rogue One va spune povestea unui grup de piloţi şi a navelor X-Wing
Compozitorul Alexandre Desplat

Aici trebuie să ţinem cont că legendarul compozitor, are vârsta de 83 de ani, fiind unul din cei mai de succes din punct de vedere financiar compozitori din istoria Statelor Unite. Ca să nu mai menţionăm că are 41 de nominalizări la Oscar şi nenumărate premii de specialitate la activ. Suntem mai mult decât siguri că oficialii de la Disney ar vrea ca John Williams să compună toată muzica ce ar trebui să intre pe toate viitoarele filme Star Wars, de acum încolo, dar ştim cu toţii că acest lucru nu este posibil. Totuşi, ar putea să nu fie de vină vârsta compozitorului, ci criza de timp dintre cele două filme, sau ar putea fi pur şi simplu o modalitate de a oferi filmelor spinoff, propria lor personalitate. Scenariul cel mai extrem ar fi că aceasta este predarea torţei și că Star Wars: The Force Awakens, este ultimul film Star Wars, la care John Williams va compune coloana sonoră, deși nimic nu e sigur deocamdată, chiar dacă luăm în considerare vârsta lui Williams. Dacă încă nu ştiai, compozitorul Alexandre Desplat, a câştigat anul acesta un premiu Oscar pentru coloana sonoră a filmului The Grand Budapest Hotel, dar a compus muzica pentru filme fabuloase ca The Imitation Game (2014), Philomena (2013), Argo (2012), The King’s Speech (2010) sau The Curious Case of Benjamin Button (2008). Cu anunțarea titlului oficial al spinoff-ului Star Wars: Rogue One şi implicarea actriţei Felicity Jones în distribuţia acestuia, suntem mai mult decât interesaţi să vedem ce știri vor apărea în următoarele săptămâni.

Poster Star Wars: The Force Awakens - Patrick Connan

Vă reamintesc că Disney a anunţat oficial săptămâna trecută, numele primului film spinoff al francizei Star Wars, regizat de Gareth Edwards: STAR WARS: ROGUE ONE, film ce are stabilită data de lansare pe 16 Decembrie 2016. De asemenea, comunicatul de presă spunea că Star Wars: Rogue One, o va avea pe Felicity Jones în distribuţia filmului. Tot acelaşi comunicat de presă, spunea că STAR WARS: EPISODE VIII, va avea premiera pe 26 Mai 2017.
Star Wars: The Force Awakens, ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.