Clip Nou FURIOUS 7: Faceți Cunoștință Cu Personajele Noi

Clip Nou FURIOUS 7: Faceți Cunoștință Cu Personajele Noi

Urmărind noul clip, vei face cunoştinţă cu toate personajele noi din mega-producţia Furious 7, câteva nume cunoscute ce vor face deliciul scenelor fantastice de acţiune, din următorul blockbuster al francizei.

În zilele noastre, ar fi destul de neobișnuit ca un film cu supereroi să nu dispună de o distribuţie cu nume mari, fie el un film realizat de Marvel, Warner Bros. sau DC. Nu este de mirare că franciza Fast And Furious care, din toate punctele de vedere, este o proprietate ce conţine super-eroi în această etapă – a reuşit să atragă o listă vastă de staruri de acțiune în ultimele filme ale francizei. Furios 7, care ajunge în cinematografe în mai puțin de o lună, păstrează această practică lăudabilă, iar distribuţia de sprijin a filmului, rămâne un truc foarte rentabil. După cum vedeți vedea în noul featurette, Furious 7 nu face excepţie de la această regulă şi aduce în plus față de componența de bază a distribuţiei, câteva nume cunoscute ce vor face deliciul câtorva scene fantastice din producţia de acţiune.Kurt Russell în Furious 7
Nathalie Emmanuel în Furious 7
Ronda Rousey în Furious 7

Pentru a reitera informațiile din în cel mai recent clip pentru Furious 7, iată şi noile achiziţii ale distribuţiei:
– Jason Statham, care joacă rolul lui Deckard Shaw: fratele mai mare a personajului negativ din Fast And Furious 6, Owen Shaw, un ex-specialist din forțele speciale, cel care este responsabil pentru moartea lui Han (Sung Kang), în Fast and Furious: Tokyo Drift.
– Ronda Rousey (Expendables 3), în rolul Kara, un personaj negativ periculos ce va ajunge să provoace o intalinre explozivă între ea şi Letty (Michelle Rodriguez).
– Kurt Russell în rolul Petty, un tip periculos şi misterios, ce îl va ajuta pe Dominic Toretto (Vin Diesel) și pe echipa lui să îl înfrângă pe fratele mai mare a lui Owen Shaw, deși el personajul lui Kurt Russell, ar putea avea şi el unele secrete proprii.
– Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), în rolul Ramsey, o hackerita genială, expertă în calculatoare, ce deţine informații valoroase pentru Dom și echipa sa.
– Tony Jaa (trilogia Ong-bak), în rolul Louie Tran, un expert în luptele corp la corp și unul dintre acoliții mortali care e de partea băieților răi.
– Djimon Hounsou (Gardienii Galaxiei), în rolul Jakande, un alt mercenar întunecat cu un trecut dubios ce are propriile planurile ce necesită cunoştinţele vaste de hacker ale lui Ramsey.

Jason Statham în Furious 7
Djimon Honsou în Furious 7
Tony Jaa în Furious 7

Este demn de menționat faptul că starul din Tokyo Drift, Lucas Black, va reveni la rolul Sean Boswell, în Furious 7, deși el a fost în mare măsură absent din trailerele filmelor de până acum, sugerând că nu va juca un rol imens în această nouă poveste. Totuşi, acest lucru s-ar putea schimba în viitor, fiindcă după cum spun zvonurile, Lucas Black, a semnat deja un contract ce îl plasează în Fast and Furious 8 și (eventual), în următoarele filme ale francizei.
Primul val de comentarii despre Furious 7, vin de la premiera filmului ce a avut loc la festivalul SXSW 2015 şi indică faptul că povestea scenaristul Chris Morgan, este destul de moale și cam în formate standard. Totuşi, filmul regizat de James Wan, nu numai că reușește să fie la fel de distractiv ca și predecesoarele producţii, dar în același timp, oferă un adio venit din inimă pentru regretatul Paul Walker.Pe scurt: viitorul arată destul de luminos pentru franciza Fast And Furious.

În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Tyrese Gibson, Jason Statham, Djimon Honsou, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Lucas Black, John Brotherton, Jordana Brewster, luptătoarea MMA Ronda Rousey şi sportivul de arte marţiale Tony Jaa.
Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru 3 Aprilie 2015.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.