Prima Imagine Oficială Cu Antagonistul Filmului BATMAN v SUPERMAN Dawn Of Justice: LEX LUTHOR

Regizorul Zack Snyder a dezvăluit prima imagine cu antagonistul Lex Luthor interpretat de nominalizatul la Oscar, Jesse Eisenberg în continuarea Batman v Superman: Dawn Of Justice.

Prima imgine cu Lex Luthor din filmul Batman v Superman: Dawn Of Justice

Luni de zile ne-am întrebat cum va arăta actorul Jesse Eisenberg în rolul Lex Luthor din continuarea Man Of Steel, Batman v Superman: Dawn Of Justice. Evident, cea mai arzătoare întrebare a fost: va fi el oare chel? Va avea vreo altă caracteristică distinctivă? Iată că exact când mai este un an până la lansarea filmului, prima imagine oficială a Jesse Eisenberg în rolul cunoscutului personaj negativ, a ajuns online. Şi evident el arată exact aşa cum așteptam: chel și cu o privire … fioroasă?!. Imaginea arată doar capul actorului, așa că încă nu ştim prea multe despre alte caracteristici fizice pe care personajul sau le-ar putea avea.

Nominalizatul la Oscar, Jesse Eisenberg, joacă rolul lui Lex Luthor în filmul Batman v Superman: Dawn Of Justice

Totuşi, vorbind cu cei de la EW, regizorul Zack Snyder declarat despre Lex Luther că:
-„Nu e că nici unul din acei Lex Luthor-i pe care i-ați văzut până acum, asta e sigur. Altceva decât că este un mogul al industriei și o persoană foarte alunecoasă, nu ar trebui să ştiţi. Oricum, aţi aflat că e chel”, a declarat regizorul.
Se pare că Jesse Eisenberg, a fost chel de ceva vreme, o trăsătură pe care o ascunde de ceva vreme, purtând pălării în public ori de câte ori paparazzi l-au urmărit. Jesee Eisenberg se alătură unei pleiade de actori ca Henry Cavill în rolul lui Superman, Ben Affleck aka Batman, Gal Gadot în rolul Wonder Woman şi nu în ultimul rând, Jason Momoa în rolul Aquaman. Ca antagonist, Lex Luthor va avea o importanţă majoră în filmul cu bătaie lungă din universul cinematografic DC Comics, pentru că prezintă personajele ce vor avea filme de sine stătătoare în următorii ani, cât şi un film imens, ce va reunii toate personajele faimoase: Justice League.

BATMAN v SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

Batman v Superman: Dawn Of Justice, va ajunge în cinematografe pe 25 martie 2016. Asta este exact peste un an. Știm În rolurile secundare vor reveni actorii Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter și Scoot McNairy.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.