Primul Trailer Pentru Animaţia HOTEL TRANSYLVANIA 2 Prezintă O Continuare Super Amuzantă

Columbia Pictures și Sony Pictures Animation au lansat primul trailer amuzant pentru continuarea Hotel Transylvania 2, cu Adam Sandler în rolul lui Dracula.

Continuarea animată a regizorului Genndy Tartakovsky, îi găsește pe monştri din prima aventură, învârtindu-se prin acelaşi hotel misterios, doar că de data asta, politica hotelului s-a schimbat: acceptă şi oameni în vizită, nu doar monştri. Dar în spatele tuturor lucrurilor care merge bine, Drac este destul de îngrijorat. Adorabilul său nepot Dennis, care este pe jumătate-om, jumătate-vampir, începe să dea semne că ar fi mai uman decât vampir. În timp ce Mavis (Selena Gomez), este ocupată cu vizita din lumea lui Johnny şi cu șocul cultural major din lumea oamenilor, Dracula și amicii lui ciudaţi, Murray, Wayne și Griffin, îl duc pe copil într-o tabără riguroasă pentru monştri în curs de formare.

Dracula și nepotul său Dennis în Hotel Transylvania 2
Contele Vlad, tatăl lui Dracula și Mavis în Hotel Transylvania 2

Dar când morocănosul și bătrânul tată al lui Dracula, contele Vlad (Mel Books), face o vizită inoportună familiei sale de la hotel şi află că strănepotul său nu este pur-sânge – și că oamenii sunt acum bineveniţi la Hotel Transilvania – lucrurile o iau razna. Iată că primul trailer pentru Hotel Transylvania 2, este în măsura să ne încânte din nou cu umorul specific şi arată ca un film de familie amuzant. Suntem destul de uimiţi de faptul că orice moment din această animaţie, ce implică vocea lui Adam Sandler, devine un zâmbet, iar acest trailer, are cu siguranţă mai mult de un singur cadru amuzant.

Distribuţia filmului include voci ca Andy Samberg, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, Keegan Michael Key, și Mel Brooks.
Hotel Transylvania 2 ajunge în cinematografe pe 25 septembrie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.