Primul Trailer MAGGIE: Arnold Schwarzenegger Îşi Protejează Fiica Transformată În Zombi

Arnold Schwarzenegger, este cel mai dedicat şi protectiv tată, atunci când fiica lui se infectează cu un virus misterios şi se transformă în zombi, în primul trailer pentru drama Maggie.

Arnold Schwarzenegger, este cel mai dedicat tată, atunci când fiica lui se transformă în zombi, în drama Maggie.

Faptul că Arnold Schwarzenegger joacă într-un film cu zombi, nu este prea surprinzător. Dar, ceea ce face ca filmul Maggie să fie neașteptat, este că producţia arată mai puțin ca un film de acțiune şi mai mult ca o dramă de familie intimă. Arnold Schwarzenegger, joacă rolul lui Wade, un tip simplu ce află cu stupoare că lume lui liniştită este întoarsa pe dos de un virus ce se răspândeşte rapid, un virus ce o infectează şi pe fiica sa iubită Maggie, interpretată de Abigail Breslin. Wade este hotărât să o protejeze şi să rămână alături de ea, chiar dacă starea ei se agravează vizibil. Evident, există puţină acţiune în film, dar în general, acest lucru arată mult mai liniștit decât în filmele cu care suntem obişnuiţi să joace Arnie.

Abigail Breslin şi Arnold Schwarzenegger în filmul Maggie
Arnold Schwarzenegger în filmul Maggie
Abigail Breslin în filmul Maggie

Maggie, de asemenea, pare să scoată la iveală o întorsătură proaspătă în genului filmelor cu zombi, aducând în prim plan, drama personală a situației, mai degrabă decât violența şi dezastrul provocat de această stare. Filmul Maggie, a fost în dezvoltare câţiva ani buni, cu un scenariu conceput de John Scott, el a fost plasat pe lista neagră a filmelor puse pe tuşă din 2011. A fost în cele din urmă programat să îşi facă debutul la Festivalul Internațional de Film de la Toronto în toamna anului trecut. Cu toate acestea, filmul a fost mutat în ultimul moment, când cei de la Lionsgate, au mutat data lansării. Maggie, va avea premiera mondială luna viitoare la Festivalul de Film de la Tribeca.

Regizat de Henry Hobson, Maggie mai are în distribuţie actori ca Joely Richardson și Laura Cayouette și ajunge in cinematografele din SUA pe 8 Mai.

12 comentarii

 1. auleo ce comentarii aiurea, auzi la ei arnold si actoria omu asta orice ar face tot inexpresiv ramane, poa sa aiba si 100 de ani.

 2. Interesant. Arnold intr-un film ce nu e blockbuster, am ajuns sa o vad si pe asta: Arnold Schwarzenegger chiar face actorie 🙂

  1. LoooooooooL, ce inainte facea scamatorie? Tot actor era. Bine asa fara prea multe expresii ca nu erau de nasul lui, dar tot actorie se chema.

  2. Pai asa actorie face oricine 😀 numa sa aiba muschii lui. nu zic nu, omu e de admirat, la varsta lui si la ce cariera are in spate. Dar sa fim seriosi, mai incet cu actoria :)))

 3. Schwarzenegger inca mai joaca in filme?

  Subiectul imi suna foarte cunoscut pentru ca a fost o faza de genul si in The walking dead…oare o fi si asta prin motivele pentru care l-au pus pe tusa?

  1. Subiectul a fost tratat nu doar în TWD, ci şi în multe alte producţii similare. L-au pus pe tuşă pentru că Brad Pitt a obţinut drepturile de ecranizare ale romanului lui Max Brooks, World War Z, în 2007 şi iniţial filmul era planificat să apară în 2011 sau în cel mai rău caz 2012. Pe când ''Maggie" nu ar fi putut face faţă concurenţei unui film cu un buget de 200 milioane dolari. Aşa că l-au pus pe tuşă până la momentul potrivit.
   O simplă mişcare strategică de marketing. Cred 😀

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.