Primul Trailer Pentru MAX: Filmul Ce Spune Emoţionanta Poveste Adevărată A Unui Câine Militar

Primul trailer al filmului Max, te emoţionează cu povestea fantastică a unui fost câine militar traumatizat, ce încearcă să se acomodeze după moartea partenerului său.

Povestea emoţionantă a unui câine militar în primul trailer pentru filmul Max

Filmul Max, se bazează foarte vag pe povestea adevărată a unui câine antrenat pentru a lucra cu unitățile militare din Afganistan, care încearcă să îşi găsească o nouă viață după ce partenerul său uman, este ucis în acțiune. Antrenat să protejeze oamenii şi să descopere orice pericol din jur, Max, este câinele inimos ce se află în prima linie a războiului purtat de trupele americane în Afganistan. Nimic nu-i scapă vigilentului necugetător, iar dedicaţia de care dă dovadă, îl scot în evidenţă. Viaţa sa plină de pericole, este brusc întreruptă de un eveniment ce-i va schimba viaţa, pentru totdeuna. Iar dacă sunteți o persoană care iubeşte câinii, acest prim trailer pentru filmul Max, va fi probabil de ajuns pentru a vărsa câteva lacrimi pe tastatură, și-mi pot doar imagina puterea de convingere a cadrelor din film, chiar și atunci când se aruncă dialoguri destul de banale.

Max, lucrează cu unitățile militare din Afganistan
Max alături de partenerul său în Afganistan
Max la înmormântarea partenerului său
Max traumatizat după moartea partenerului şi stăpânului său

Dar cum cei de la Warner Bros. au reușit să pună mâna pe această poveste, mai degrabă decât cei de la Disney, este probabil un produsul final, ce se pare că va fi un film de familie deosebit. Inspirat de evenimente reale, Max spune povestea unui câine militar care este foarte traumatizat după moartea partenerului şi stăpânului său în Afganistan. Max este trimis acasă şi este adoptat de către familia îndoliată a stăpânului său. El începe să creeze o legătură deosebită cu fratele victimei în vârstă de 14 ani și împreună, încep să se vindece unul pe altul și descoperă un secret despre moartea soldatului.

Poster Max

Filmul este regizat de Boaz Yakin și are în distribuţie actori că Josh Wiggins, Lauren Graham, Thomas Haden Church, Robbie Amell, Luke Kleintank și Jay Hernandez.
Max ajunge în cinematografe pe 26 iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.