Primul Teaser Trailer SPECTRE: JAMES BOND Ascunde Un Secret Întunecat

În primul trailer pentru Spectre, James Bond primeşte un mesaj criptic ce duce la descoperirea unei organizații sinistre care dezvăluie câteva secrete incomode din trecutul agentului.

Primul teaser trailer pentru filmul James Bond cu numărul 24: SPECTRE

Daniel Craig îl interpretează pe agentul James Bond pentru a patra oară, iar în spatele camerei de filmat este însuşi Sam Mendes, cel care revine în calitate de regizor al filmului, după succesul lui Skyfall. Dar cel mai important lucru din această combinaţie, ar putea fi revenirea celor de la SPECTRE, organizația mondială ce l-a amenințat pe Bond în trecut, în paginile romanelor lui Ian Fleming şi acum pe mare ecran. Există aici unele indicii despre trecutul personal al lui Bond, iar instanța specifică a acestui teaser trailer, probabil te va surprinde. Detaliul cel mai interesant este o bucată de hârtie pe care figurează numele Oberhauser – aparent Hannes Oberhauser – cel care ar putea fi eventual tatăl caracterului interpretat de Christoph Waltz, un fost gardian al tânărului James Bond. Aşadar, se presupune că există o legătură destul de profundă între Bond și ceea ce se presupune a fi organizația SPECTRE.

Daniel Craig îl interpretează pentru a patra oară pe agentul James Bond

Asta presupune că acest film ar aduce în prim plan, o poveste despre doi frați adoptivi, ce luptă în tabere adverse. Totuşi, vom afla exact despre ce este vorba, mai târziu în acest an, în același timp, vom descoperi cum acest film scoate la iveală componente de legătură cu povestea din Quantum Of Solace și chiar Skyfall. Distribuţia lui Spectre conţine deja nume ca Christoph Waltz, Andrew Scott, Dave Bautista, Monica Bellucci şi Léa Seydoux, alături de actorii din filmul anterior Naomie Harris, Ben Whishaw sau Ralph Fiennes. Revenind la regia filmului, ce acum se intitulează Spectre, este însuşi Sam Mendes, a cărui film Skyfall, a fost producţia cu cele mai mari încasări din istoria francizei Bond. Ca să nu mai vorbim că Skyfall, a fost unul din cele mai bune filme, atât din punct de vedere vizual cât şi din punct de vedere al criticilor.

Poster Spectre

De asemenea, în spatele noului scenariu stă John Logan, cel care a scris Skyfall, alături de scenariştii Neal Purvis și Robert Wade, cei doi scriitori ce au cucerit fanii seriei de filme Bond, încă din 1999, de la lansare lui The World Is Not Enough.
James Bond 24: Spectre, are stabilită data de lansare pentru 6 Noiembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.