Primul Trailer Pentru THE TRANSPORTER REFUELED : Ed Skrein Este Noul Jason Statham

Primul trailer pentru reboot-ul Transporter Refueled, thrillerul de acţiune ce îl plasează pe actorul Ed Skrein în rolul lui Frank Martin, ne oferă o declaraţie clară: există doar un singur Jason Statham.

Poate că Jason Statham şi-a terminat treaba cu seria Transporter şi a ridicat ştacheta jucând în alte francize mai faimoase, dar cum se spune în showbiz, o franciză extrem de profitabilă, trebuie să meargă mai departe. Aşadar, EuropaCorp – compania cineastului Luc Besson – merge mai departe cu franciza, prin noul său film intitulat Transporter Refueled, în care joacă actorul care se speră, va fi următorul Jason Statham. Numele lui este Ed Skrein și exact așa cum vă spuneam acum un an, l-aţi putea recunoaşte din rolul Daario din serialul Game Of Thrones. Ca de obicei, povestea filmului se învârtă în jurul personajului Frank Martin, un freelancer a cărui sarcină este de a transporta pachete, fără întrebări. El face o mulțime de bani, pentru că este foarte bun în a jongla cu urmăriri în mare viteză, în lupta cu băieţii răi și nu este curios să îşi bage nasul în treburile altora, mai mult decât trebuie.

Transporter 4 îl înlocuieşte pe Jason Statham cu actorul Ed Skrein
Ed Skrein în Transporter Refueled
Noul Audi din Transporter Refueled
Ed Skrein în Transporter Refueled

Din păcate, Ed Skrein nu este Jason Statham, cel puțin nu în acest trailer. Ed, poate să facă faţă unui pumn şi se pare că are condiţia necesară rolului, dar în afara faptului că arată foarte interesant atunci când se încruntă la volan, pare să-i lipsească acea carismă şi magnetismul lui Jason Statham. În afară de asta, reboot-ul Transporter, pare a fi doar un alt thriller de acțiune generic. În completarea distribuţiei de sprijin a filmului este Loan Chabanolca în rolul misterioasei Anna, cea care îl angajează pe protagonistul nostru și Ray Stevenson în rolul tatălui Transporter-ului, cel care este răpit. La fel ca în celelalte serii de acțiune de succes ale francizei, producătorul filmului este Luc Besson.

Primul poster pentru Transporter Refueled

Gabriella Wright, Radivoje Bukvic, Anatole Taubman și Tatiana Pajkovic mai joacă în The Transporter Refueled, filmul regizat de Camille Delamarre (Brick Mansions), ce va ajunge în cinematografele româneşti pe 4 Septembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.