Noul Trailer Extins Pentru TOMORROWLAND Dezvăluie Un Sci-Fi Original Fantastic

Secretele unui loc enigmatic plasat undeva în spațiu și în timp, sunt dezvăluite în noul trailer extins al filmului sci-fi Tomorrowland, cu George Clooney şi Hugh Laurie.

George Clooney în noul trailer extins pentru filmul sci-fi Tomorrowland

Disney a lansat un nou trailer extins pentru filmul sci-fi al regizorului Brad Bird ( Mission Impossible: Ghost Protocol, The Incredibles), intitulat Tomorrowland. Filmul produs şi scris de Damon Lindelof, o are în rolul principal pe Britt Robertson, în rolul unei adolescente optimistă şi curioasă, care face echipă cu un fost geniu inventator deziluzionat (George Clooney), pentru a descoperi secretele unui loc enigmatic, plasat undeva în timp și spațiu, un loc care există doar în memoria lor colectivă. Judecând după acest trailer, filmul este plin de concepte amețitoare, sci-fi, iar efectele vizuale sunt uluitoare. Regizorul Brad Bird, pare să imprime peliculei acel sentiment de aventură şi necunoscut, de multe ori prezent în filmele sci-fi.

Hugh Laurie şi George Clooney în filmul sci-fi Tomorrowland
Tomorrowland
Britt Robertson în rolul adolescentei curioase din Tomorroland
Tomorrowland

Singurul lucru care pare să lipsească din Tomorrowland, este umorul. Dar având în vedere că glumele bune au făcut parte din filmele anterioare ale regizorului, am fi şocaţi dacă umorul ar fi absent din Tomorrowland. Filmul continuă să fie unul din filmele cele mai anticipate ale acestui an, iar în timp ce alte filmele originale sci-fi acest au fost nişte dezamăgiri la boxoffice (Jupiter Ascending, Chappie), producţia lui Brad Bird, arată că este gata pentru a distruge totul în calea sa pentru supremaţie.

Poster TOMORROWLAND - George Clooney

În film mai joacă Hugh Laurie, Raffey Cassidy, Tim McGraw, Judy Greer, Kathryn Hahn, Keegan Michael Key, și Thomas Robinson.
Tomorrowland ajunge în cinematografele tradiționale și cele IMAX pe 22 Mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.