Trailer Şi Poster Nou SAN ANDREAS: În Această Vară DWAYNE JOHNSON Înfruntă Un Cutremur

Un cutremur devastator îi oferă o provocare fantastică lui Dwayne Johnson, iar noul trailer al filmului San Andreas, dezvăluie dezastrul lăsat de acesta şi ceea ce urmează după catastrofă.

În această vară, o mulțime de super-eroi și continuări interesante vor ajunge pe ecranele cinematografelor. Dar, un singur om vine să completeze un vechi concept al filmelor de acțiune cu distrugeri în masă. Acest om este Dwayne Johnson și filmul este San Andreas, thriller-ul de acțiune ce îl reuneşte pe actor cu regizorul Brad Peyton și producătorul Beau Flynn, în urma colaborării lor ce a avut loc la realizarea filmului Journey 2: Mysterious Island. San Andreas, este un film masiv despre dezastre, cu un buget consistent ce a fost bine pus la muncă, dacă e să ne uităm doar la câteva secvenţe din noul trailer. Filmul are la baza sa, fapte reale despre instabila falie numită San Andreas, o falie transformabilă situată între plăcile tectonice ale Pacificului și Nord America, având o lungime de 1300 km.

Dwayne Johnson în filmul San Andreas
Carla Gugino şi Dwayne Johnson în filmul San Andreas
Alexandra Daddario în filmul San Andreas

Complotul filmului se concentrează pe un cutremur masiv ce lovește California, dar şi pe misiunea disperată a unui pilot de elicoptere pentru misiunile de salvare pe nume Ray, interpretat de Dwayne Johnson, care împreună cu fosta sa soție înstrăinată Emma (Carla Gugino), trece prin momente cumplite în drumul lor de la Los Angeles la San Francisco, în încercarea de a o salva pe singura lor fiică. Dar călătoria lor înșelătoare spre nord, este doar începutul. Atunci când ei cred că nimic nu poate fi mai rău, işi dau seama că cutremurul este doar începutul. Producţia San Andreas, este deja văzută ca o proprietate ce are potențial de franciză, iar dacă e aşa, înseamnă că cei de la New Line, intenționează să dezlănțuie o serie de filme interesante despre dezastre.

Poster San Andreas

San Andreas este produs de New Line Cinema și Village Roadshow Pictures şi mai are în distribuţie actori ca Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Hugo Johnstone-Burt, Kylie Minogue și nominalizatul la Oscar, Paul Giamatti.
Filmul San Andreas, ajunge în cinematografele 3D și 2D pe 29 Mai 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.