Spoturi Şi Trailer Nou MAD MAX: FURY ROAD Simfonia Exploziilor Din Nebunia Plină De Acţiune

În noile spoturi pentru mult aşteptatul film Mad Max: Fury Road, personajul principal se întreabă cine este mai nebun decât el în această lume post-apocaliptică, iar din noile cadre, vom vedea că Max nu e singurul.

Tom Hardy şi Charlize Theron în nebunia cinematografică Mad Max: Fury Road

Vizionarea acestor noi spoturi TV (si al trailerului), ne-a făcut să ne întrebăm „oare care e raportul de efecte speciale practice şi cel al efectelor generate pe calculator din această producţie nebunească”. Există o mulţime de corecții de culoare, mai ales la toate exploziile ce ies foarte bine în evidenţă, dar toate cascadoriile şi această distrugere în masă prezentă în film, par a fi atât de reale, încât înclinăm să credem că legendarul regizor George Miller, chiar a lucrat cu o „tonă” de cascadori ce au realizat multe efecte practice şi au distrus o grămadă de maşini hibrid. Fie asta, fie post-producţia filmului a costat ridicol de mult şi jumătate din ceea ce vedem în aceste clipuri, sunt efecte speciale realizate pe calculator. Totuşi, împreună cu evaluarea sa R (la noi N-15: filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani), noul film Mad Max, a sculptat cu siguranţă un spațiu distinct în sezonul blockbuster-elor din acest an. Nu numai că se află pe un loc fruntaş în topul nostru cu cele mai aşteptate filme din 2015, dar şi faptul că au trecut aproape 30 de ani de la Mad Max: Beyond Thunderdome (1985), fac din Mad Max: Fury Road unul din cele mai anticipate şi nebuneşti proiecte cinematografice din ultimul deceniu.

Multe explozii în Mad Max: Fury Road
Max Rockatansky luat prizonier
Hugh Keays-Bryne îl interpretează pe Immortal Joe
Charlize Theron este Imperator Furiosa în Mad Max: Fury Road
Maşinile ciudate, exploziile de proporţii şi cursele mortale sunt ingredientele noului film Mad Max: Fury Road

Chiar dacă cea de-a patra parte a francizei Mad Max, a ajuns cu greu la stadiul actual, întâmpinând tot felul de probleme, pasiunea regizorului George Miller pentru cele trei filme originale, l-au determinat pe acesta să meargă mai departe, iar fascinaţia pentru mitologia din lumea lui Max Rockatansky, s-a păstrat bine în rândul fanilor de-a lungul timpului. Mad Max: Fury Road, pare să reţină reţeta filmelor originale, dispunând de acţiune inserată rapid, cu o doză bună de nebunie şi ciudățenie pură, maşini ciudate, explozii de proporţii, curse mortale, lupte brutale şi foarte multă violenţă. Filmul de acțiune post-apocaliptic, ne va purta în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei noastre, într-un peisaj deșertic unde toată lumea luptă nebuneşte pentru necesitățile vieții şi supravieţuire. În această lume de foc și sânge, există doi rebeli care ar putea fi în măsură  să restabilească ordinea. Unul e Max, un om de acțiune fără prea multe cuvinte, şi Imperator Furiosa, o femeie de acțiune ce crede cu adevărat că singura cale de a supraviețui, poate fi realizată doar prin traversarea deșertului.

Poster Mad Max: Fury Road

Alături de Tom Hardy, Charlize Theron şi Nicholas Hoult, în film mai joacă, Riley Keough, Zoe Kravitz, Courtney Eaton, Rosie Huntington-Whiteley, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones și Abbey Lee Kershaw.
Mad Max: Fury Road, va ajunge în cinematografe pe data de 15 Mai 2015.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.