Vezi 3 Minute Din Filmul FAST & FURIOUS 7 Într-un Nou Trailer Extins

Vezi 3 Minute Din Filmul FAST & FURIOUS 7 Într-un Nou Trailer Extins

Trebuie să vezi scena de trei minute din FURIOUS 7, în care gaşca nebună coboară din avion … cu maşina şi noi secvenţe cu lupta dintre Vin Diesel şi Jason Statham, în noul trailer extins.

Nu cred că ar mai fi prea multe de zis despre mega-filmul Furious 7, dar în caz că încă nu ştiai absolut tot ce se poate ştii din campania de marketing a francizei, ar fi bine să te pregăteşti pentru cea mai aşteptată continuare a acestui an cinematografic magnific.
Furious 7 nu este doar unul din cele mai aşteptate filme ale anului, ci o producţie ce onorează ultima reprezentaţie a regretatului actor Paul Walker, care, în caz că nu ştiai deja, a murit anul trecut într-un accident de maşină. Este destul de evident că în acest stadiu, nimic nu mai poate sta în calea succesului mega-producţiei ce onorează ultimele scene realizate de regretatul Paul Walker.

Vin Diesel în Furious 7
Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Paul Walker şi Ludacris în Furious 7
Jason Statham în Furious 7
Cascadorii fantastice în filmul Furious 7

Şi ca dovadă că succesul e garantat, stă mărturie colosală sumă de 2.38 miliarde dolari, pe care franciza Fast And Furious a strâns-o de-a lungul anilor.
Iar dacă Fast & Furious 6, a încasat 788.7 milioane dolari, ne întrebam unde va ajunge Furious 7. Sequel-ul cu acţiune în mare viteză, aduce înapoi toate personajele favorite ale francizei, iar alături de Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson și Michelle Rodriguez, noul film regizat de James Wan, adăuga şi chipuri noi cum ar fi Jason Statham sau Kurt Russell.
Continuarea explorează la nivel mondial mai multe locaţii exotice, printre care şi fantasticul Dubai. Neal H. Moritz, Vin Diesel și Michael Fottrell sunt cei trei producători responsabili, în timp ce scenariul original a fost conceput de Chris Morgan.

Poster nou Furious 7

În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Tyrese Gibson, Jason Statham, Djimon Honsou, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Lucas Black, John Brotherton, Jordana Brewster, luptătoarea MMA Ronda Rousey şi sportivul de arte marţiale Tony Jaa.
Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru 3 Aprilie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.