STAR WARS: THE FORCE AWAKENS În Noul Trailer Fantastic Revin Personaje Familiare

A venit timpul dragi prieteni, timpul să vedem noul trailer pentru extrem de anticipata continuare Star Wars: The Force Awakens, lansat de Disney şi Lucasfilm.

Al doilea trailer fantastic pentru Star Wars: The Force Awakens

La prima transmisie live de la sărbătoarea Star Wars: The Force Awakens din Anaheim, s-a lansat şi noul trailer pentru următoarea aventură din saga Star Wars. În postul cu evenimentul live, am prezentat câteva imagini noi lansate cu ocazia panelului Star Wars: The Force Awakens şi aşteptăm în continuare alte dezvăluiri. Deocamdată, vă puteţi bucura de imagini fantastice din noul trailer, pentru care vom revenii cu comentarii şi dezvăluiri ulterioare, dar şi alte imagini din film.
Poate ar fi bine aici să menţionăm aici că planeta deşert pe care trăieşte Rey (Daisy Ridley), se numeşte Jakku (pronunțat jock-oo), nu Tatooine așa cum am crezut anterior.

Star Wars: The Force Awakens Trailer: Poe Dameron
Star Wars: The Force Awakens Trailer: Rey şi BB8 pe Planeta Jakku
Star Wars: The Force Awakens Trailer: Planeta Jakku
Star Wars: The Force Awakens Trailer: Han Solo şi Chewie
Star Wars: The Force Awakens Trailer: Agent Imperial
Star Wars: The Force Awakens Trailer: Stromtroopers
Star Wars: The Force Awakens Trailer: Luke Skywalker şi R2-D2
Star Wars: The Force Awakens Trailer: Rey (Daisy Ridley) şi Finn (John Boyega) pe Jakku
Star Wars: The Force Awakens Trailer: Pilot Tie-Fighter
Star Wars: The Force Awakens Trailer: Masca lui Darth Vader
Star Wars: The Force Awakens Trailer: X-Wings

Povestea din Star Wars: The Force Awakens, are loc 30 ani după evenimentele din Star Wars: Întoarcerea Lui Jedi și introduce noi personaje jucate de John Boyega, Daisy Ridley, și Oscar Isaac, alături de revenirea lui Harrison Ford, Mark Hamill, și Carrie Fisher.
Vă reamintesc că Disney a anunţat oficial săptămâna trecută, numele primului film spinoff al francizei Star Wars, regizat de Gareth Edwards: STAR WARS: ROGUE ONE, film ce are stabilită data de lansare pe 16 Decembrie 2016. De asemenea, comunicatul de presă spunea că Star Wars: Rogue One, o va avea pe Felicity Jones în distribuţia filmului. Tot acelaşi comunicat de presă, spunea că STAR WARS: EPISODE VIII, va avea premiera pe 26 Mai 2017.
Filmul Star Wars: The Force Awakens, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015 și are în distribuţie actori ca Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley.

Poster Star Wars: The Force Awakens

Următorul film din saga Star Wars, va avea coloana sonoră compusă de celebrul John Williams și este regizat de J.J. Abrams.  După ce ai vizionat trailerul, te invităm să ne spui ce crezi despre el, în secțiunea de comentarii de mai jos!

8 comentarii

    1. Ba da, cu 30 de ani inainte de povestea din filmul asta. Deci, aici, imperiul nu mai e ce a fost pe vremea lui Darth Vader, personalul pentru trupele imperiale este recrutat ca si in armata. Adica civili care vor sa se inroleze in armata imperiulista … pe credite (salariu).

  1. evident ca noul trailer impreuna cu foto si evenimentul de la Anaheim ,ne face sa dorim si mai mult aparitia si vizionarea lui,extraordinare,noul concept este deosebit,asteptam si alte noutati multumim pentru tot! asteptam si alte noutati -forta fie cu noi !

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.