Armura Completă A Lui DAREDEVIL Este Dezvăluită În Noul Promo Al Serialului

Cei de la Netflix, au dezvăluit costumul roșu al personajului Daredevil, o armură funcțională ce pare să ofere o mai bună protecție personajului ce combate criminalitatea în noul serial ce debutează astăzi.

Netflix a dezvăluit costumul roșu al personajului Daredevil

Fanii Marvel au aşteptat cu nerăbdare dezvăluirea design-ului costumului final al personajului Daredevil din serialul celor de la Netflix, care va debuta astăzi 10 Aprilie.
Serialul celor de la Marvel, Daredevil, va avea premiera la toate cele 13 episoade pe Netflix începând din această noapte și în timp ce serviciul de streaming nu a dezvăluit aproape nimic despre armura nouă a personajului Marvel, se prea poate să fi tras accidental din nou cortina pentru fanii personajului, înainte de premieră.

Cele treisprezece episoade vor fi disponibile la miezul nopții, iar o imagine scursă pe internet zilele trecute, i-a forţat pe cei de la Netflix să lanseze clipul de mai sus, cu confirmare imaginii.
Dar, nu trebuie să vă aşteptaţi să vedeţi armura în primele episoade ale serialului, cel puțin nu în primele cinci episoade, nu înainte ca Matt Murdock, să sară de la armura iniţială – un costum interesant de „ninja” – la design-ul celebrului costum roșu final.

Poster pentru serialul Daredevil

Daredevil, este una dintre cele mai cunoscute proprietăți Marvel a super eroilor proveniţi de pe stradă și va fi primul serial din seria de patru show-uri de aventură live-action, ce-i va aduce pe micile ecrane pe Jessica Jones, Iron Fist, și Luke Cage, toate ducând la o poveste ce va unii personajele principale din The Defenders, serial ce va pătrunde în back story-ul prin care Matt Murdock, evoluează în Daredevil.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.