FANTASTIC FOUR: Noul Trailer Dezvăluie Primele Imagini Cu Doctor DOOM Şi Multă Acţiune

Deşi ajunge în cinematografe de abia în vară, filmul regizorului Josh Trank (Chronicle), Fantastic Four, lansează un nou trailer complet, plin de acţiune şi un nou poster oficial.

Fantastic Four: un nou trailer complet, plin de acţiune şi un nou poster oficial

La fel ca şi trailerul pentru Batman v Superman, noul trailer pentru reboot-ul Fantastic Four, a ajuns neoficial pe internet înainte de debutul său planificat oficial, iar astăzi, cei de la Fox le-au lansat oficial. În trailer, vedem pentru prima dată imagini cu personajul Doctor Doom, interpretat de Toby Kebbell, precum și o privire mai de aproape a personajului interpretat de Jamie Bell, Reed Richards. Noul trailer, stabilește şi complot filmului, iar în plus față de primul trailer, ne prezintă o grămadă de acțiune, dar şi faptul că există puţin umor presărat în film. Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara și Jamie Bell vor lua în piept rolurile Reed Richards, Johnny Storm, Sue Storm şi Ben Grimm, personaje ce vor deveni Mr. Fantastic, Invisible Woman, Human Torch şi The Thing, după o călătorie dezastruoasă într-o altă dimensiune.

Fantastic Four: într-o altă dimensiune
Fantastic Four: Doctor Doom
Fantastic Four: Human Torch şi Invisible Woman
Fantastic Four: The Thing

Dar cea mai mare dezvăluie în acest nou trailer Fantastic Four, nu sunt super-eroii principali, ci un super antagonist. Toby Kebbell, este Victor Domashev, aka Doctor Doom. Iar dacă primul promo al filmului, nu a fost pe placul tău, o să-ţi placă în schimb acest nou promo lansat acum. Şi chiar dacă am văzut deja ceva materiale promoţionale, încă nu știm prea multe despre relaţiile lor din film. În timp ce ar putea argumenta că publicul larg este deja cumva familiarizat cu echipa Fantastic Four, din filmul precedent, am putea spune că nu suntem familiarizați cu această reîncarnare specială. Din fericire, cel mai recent trailer Fantastic Four, ne oferă puţină lumină în acest caz şi desigur odată cu asta, avem şi un sentiment mai plăcut despre film în sine.

Fantastic Four: Poster Nou

Filmul Fantastic Four, este regizat de Josh Trank (Chronicle) şi va ajunge în cinematografe pe 7 August, 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.