FURIOUS 7 A Spulberat Recordul Încasărilor De Debut În Boxoffice

Filmul cu numărul şapte al francizei Fast And Furious, a obţinut încasări record de 143,6 milioane de dolari la boxoffice-ul american, doar în primul weekend.

Filmul Fast And Furious 7, a spulberat toate recordurile la boxoffice

Din proiecţia de debut în 4004 locații, ultimul film al francizei celor de la Universal, a avut încasări estimative de 143.6 milioane dolari. Frurious 7, stă deocamdată pe locul unu la categoria cel mai bun debut de week-end din toate timpurile și zdrobește fostul record înregistrat în luna Aprilie de Captain America: The Winter Soldier cu 97,300,000 dolari. De asemenea, Furious 7, s-a dovedit a fi cea mai profitabilă premieră a celor de la Universal. Evident, triumful lui Furious 7, nu a venit ca o surpriză. Totuşi, era greu de crezut că seria va continua să îşi îmbunătățească cifra de încasări la box-office.

Furious 7, este un omagiu complet adus regretatului actor Paul Walker (CLICK PE IMAGINE PENTRU CLIPUL PIESEI DIN FURIOUS 7)
CLICK PE IMAGINE PENTRU CLIPUL OFICIAL DEDICAT LUI PAUL WALKER ÎN FURIOUS 7

Această percepție s-a schimbat radical după moartea tragică a actorului Paul Walker, în noiembrie 2013. Filmul terminat complet cu ajutorul fraților lui Paul Walker, a fost larg promovat ca fiind ultima cursă alături de familia Fast And Furious şi ultima apariţie a regretatului actor. Dar oare este Furious 7 ultimul film al profitabilei francize? Cu siguranţă cei de la Universal se gândesc deja la un film Fast And Furious 8. La nivel mondial, Furious 7 a câștigat deja 384,700,000 dolari, fără să mai punem la socoteală debutul din China și Japonia, acolo unde filmul încă nu a avut premiera. Internaţional, sequel-ul regizat de James Wan, se aşteaptă să câştige mult mai mult în următoarele săptămâni.

Furious 7: încasări record la boxoffice

Campionul box office din week-end-ul trecut, animaţia Home a celor de la Dreamworks, a coborât pe locul doi, cu 27,4 milioane de dolari încasări, iar comedia Get Hard, a ajuns pe locul trei, cu încasări de 12,9 milioane.

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.