OLIVIA WILDE Şi GARRETT HEDLUND Vor Reveni Oficial În Continuarea TRON 3

După ce stagnat ani de zile, sequel-ul TRON 3, avansează la viteză maximă, anunţând astăzi că actorii Olivia Wilde şi Garrett Hedlund îşi vor relua rolurile în această continuare aşteptată.

Olivia Wilde şi Garrett Hedlund îşi vor relua rolurile în continuarea Tron 3

Regizorul Joseph Kosinski (Oblivion), se întoarce la cârma regiei lui Tron 3 și conform zvonurilor din urmă cu câteva săptămâni, filmul este deja planificat să îşi înceapă filmările în Vancouver, începând din Octombrie. Cele două staruri din Tron: Legacy, Garrett Hedlund și Olivia Wilde se vor întoarce oficial pentru a relua rolurile personajelor Sam Flynn și respectiv Quorra. Pentru cei care nu-şi mai amintesc, Sam este fiul lui Kevin Flynn (Jeff Bridges) și Quorra este un ISO, un algoritm natural din interiorul Grid-ului. La sfârșitul lui Tron: Legacy, Sam și Quorra ies din Grid şi am putea spune că povestea ajunge la momentul cel mai interesant, adică atunci când acel ceva din lumea virtuală, ajunge în lumea noastră.

Garrett Hedlund în Tron: Legacy
Olivia Wilde în Tron: Legacy

Tron Legacy a fost sequel-ul celebrului film science-fiction din 1982, despre o lume din interiorul unui computer, cunoscută sub numele de The Grid, avându-l în rolul principal pe Jeff Bridges. Deşi n-a fost un megahit la vremea respectivă, în timp a devenit un succes în cultura populară şi astăzi este considerat un deschizător de drumuri pentru genul science-fiction. Decenii mai târziu, cei de la Disney au readus la viaţă lumea spectaculoasă din Tron, cu o continuare intitulată Tron:Legacy, ce urmărea povestea fiului personajului interpretat de Jeff Bridges, care intră în programul creat de tatăl său pentru a-l găsi.

Poster Tron: Legacy

Din momentul în care Tron:Legacy a încasat la nivel mondial 400 de milioane de dolari, evident că cei de la Disney s-au gândit să facă o continuare şi au negociat cu cei doi actori, revenirea lor încă de la lansarea filmului, însă de abia acum au dat undă verde sequel-ului. Detaliile despre complotul lui Tron 3, rămân deocamdată secrete.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.