GAME OF THRONES SEZONUL 5: Au Fost Piratate Primele 4 Episoade

Primele patru episoade din Sezonul 5 al popularul serial Game Of Thrones, au ajuns să fie piratate şi au fost descărcate de aproximativ un milion de utilizatori, doar în prima zi.

Au fost piratate primele patru episoade ale noului sezon din popularul serial Game Of Thrones

Serialul fenomen Game Of Thrones, adaptarea de succes a romanelor scriitorului George R.R. Martin, intitulate Cântec De Fheață Şi Foc, revine pentru al cincilea sezon, iar dacă aţi văzut ultimul clip din campania de marketing a serialului, ştiţi deja că show-ul va aduce în atenţia publicului larg, câteva scenarii intrigante din lupta pentru putere în Westeros.
Ştiţi deja că povestea intră într-o fază nouă, chiar mai interesantă decât în materialul sursă. Sezonul 5 este de așteptat să ajungă din urmă povestea din romanele publicate de Martin și astfel să ajungă spre finalul sezonului, chiar pe un teren ceva mai complicat decât ne imaginăm noi. În ciuda riscurilor implicate, serialul Game Of Thrones, este sigur că va păstra un maxim de rating, dar un nou raport sugerează că în următoarele câteva săptămâni, serialul s-ar putea confrunta cu o bătălie grea atunci când vine vorba de a reţine audienţa în faţa micilor ecrane.
Cei de la Forbes, raportează că primele patru episoade ale serialului Game of Thrones din Sezonul 5, au ajuns online, înainte de premiera mondială de azi-noapte. Cele patru episoade, au fost postate pe diferite site-uri de torrent şi sharing, iar până în prezent, au fost descărcate de cel puțin 900.000 de ori (cifrele de azi dimineaţă 13.04.2015).
Numărul total este de aşteptat să ajungă la un milion şi jumătate (chiar două milioane) de descărcări ilegale, până în momentul în care Sezon 5 va avea premiera difuzată. Scurgerea este considerată a fi piratată de pe un set de DVD-uri Screener ale primelor patru episoade, care au fost trimise presei. Acest eveniment nu este considerat a fi chiar un șoc, mai ales că de-a lungul anilor, serialul Game Of Thrones şi-a susținut constant onoarea dubioasă de a fi show-ul TV cel mai piratat.

Urzeala Tronurilor S05E01
Urzeala Tronurilor S05E01
Urzeala Tronurilor S05E01

Potrivit celor de la NBC News, HBO a lansat următoarea declarație după scurgere:

-„Din păcate, se pare că scurgerea pe internet a celor patru episoade din noul sezon al serialului Game of Thrones, a provenit de la un grup de presă ce a primit aprobarea celor de la HBO să vizioneze episoadele pentru review-uri. Momentan încercăm să evaluăm pagubele şi să aflăm cum a avut loc această încălcare a legii.”
Această declaraţie vine într-un context destul de ciudat, mai ales că în trecut, unii din oficialii de la HBO, au părut chiar mândri de modul în care serialul Game Of Thrones este pirat. Iată ce a declarat CEO-ul Jeff Bewkes în 2014:
-„Experienţa noastră cu episoadele piratate, duce la mai multă penetrare pe piaţă, la mai multe subscripţii cu plată, mai multă longevitate pentru HBO şi mai puțin buget pentru publicitate plătit
ă.”

Site-ul Torrent Freak, raportează că episoadele piratate sunt disponibile doar la calitate SD (definiție standard), ceea ce înseamnă că au fost cel mai sigur copiate de pe un format DVD. Cu toate acestea, suntem siguri că aproximativ două milioane de descărcări ilegale, NU vor influenţa în vreun fel audienţa Sezonului 5 al serialului Game Of Thrones.

Poster Oficial Urzeala Tronurilor Sezonul 5

Abonații serviciilor prin cablu HBO, sunt susceptibili de a sta în faţa micului ecran în fiecare săptămână oricum, iar cei care descarcă episoadele ilegal sunt de fapt în minoritate.
Vom şti mai multe odată ce vom afla cifrele de audienţă oficiale.
Până atunci, vizionare plăcută, indiferent că vezi Sezonul 5 ilegal, oficial pe HBO astăzi de la ora 20:00, pe HBOGO, sau chiar primul episod disponibil pe canalul HBO de pe Youtube.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.