În Prima Imagine Oficială Din PIRAŢII DIN CARAIBE 5: Căpitanul JACK SPARROW Este Capturat

Producătorul executiv Jerry Bruckheimer lansează prima imagine din Pirates Of The Caribbean 5: Dead Man Tell No Tales în care îl putem vedea pe Căpitanul Jack Sparrow.

În prima imagine din Pirates Of The Caribbean: Dead Man Tell No Tales îl putem vedea pe Căpitanul Jack Sparrow

La scurt timp după o întrerupere a filmărilor pentru producţia Pirates Of The Caribbean: Dead Man Tell No Tales, întrerupere cauzată de rană la mână suferită de Johnny Depp, iată că vedem şi prima imagine oficială de pe platourile de filmat. Din câte se pare, filmările au început din nou, iar producătorul executiv Jerry Bruckheimer, a stârnit interesul fanilor, lansând prima imagine cu Căpitanul Jack Sparrow pe contul său de twitter.
-„Căpitanul Jack s-a întors şi nu-i vom mai da drumul”, scris Jerry Bruckheimer în postarea online.
Geoffrey Rush şi Stephen Graham revin la rolurile Hector Barbossa, respectiv Scum, în timp ce încă nu se aude nimic oficial de Orlando Bloom (Will Turner). Brenton Thwaites şi Kaya Scodelario completează distribuţia centrală.

Căpitanul Jack Sparrow este capturat în prima imagine din Piraţii Din Caraibe 5

În plus, avem parte de nou-veniți Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites și Golshifteh Farahani, alături de obişnuiţii serie Geoffrey Rush, Kevin R. McNally și Stephen Graham.
Scenariul lui Dead Man Tell No Tales a fost scris de Jeff Nathanson (Indiana Jones și Regatul Craniului de Cristal), iar de regia filmului se ocupă Espen Sandberg şi Joachim Rønning.
Producția a început deja în Australia, pentru cea de-a cincea intrare în franciza blockbuster, inspirată de clasicul parc tematic Disney, franciză care a cules 3.7 miliarde de dolari la nivel mondial. Piraţii Din Caraibe 5, se va filma în întregime în Studioul Village Roadshow și în diferite locații din Queensland, Australia.

Pirates Of The Caribbean: Dead Man Tell No Tales

„Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow, este lovit şi mai puternic de valul neşansei atunci când piraţii fantomă, conduşi de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar, evadează din Triunghiul Diavolului hotărâţi să nimicească toţi piraţii de pe mare, inclusiv pe el. Singura speranţă de supraviețuire a Căpitanului Jack este găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor”.
Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales se va lansa în România pe 7 iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.