Regizorul DAVID LYNCH Renunţă Oficial La Revitalizarea Serialului TWIN PEAKS Din 2016

Noul sezon al serialului Twin Peaks ce trebuia sa apară in 2016, a primit o lovitură soră cu moartea: regizorul David Lynch, a renunţat oficial la realizarea serialului.

Regizorul David Lynch, a renunţat public la realizarea serialului Twin Peaks

După 20 de ani de absență, serialul Twin Peaks, ar fi trebuit să se întoarcă pe micile ecrane cu o serie limitată de 9 episoade pe postul Showtime. David Lynch și Mark Frost erau ataşaţi ca producători executivi, iar creatorul serialului original, Lynch, ar fi trebuit să regizeze toate cele 9 episoade noi. Serialul avea iniţial stabilită începerea producției pentru 2015, iar difuzarea sa era programată în 2016.Cu toate acestea, regizorul David Lynch, a declarat public pe contul său de Twitter, că după mai mult de un an de negocieri intense, a încheiat parteneriatul cu cei de la Showtime, fiindcă renumitul trust media, nu doreşte să angreneze în proiect, suficienți bani pentru a realiza scenariul exact aşa cum vrea regizorul să fie făcut.

Cu toate acestea, cei de la Showtime, spun că vor încearcă în continuare să realizeze acest serial, chiar dacă negocierile cu David Lynch, vor mai dura ceva vreme. Oare a făcut David Lynch o mişcare greşită, sau este doar un truc mediatic şi o negociere în public? David Lynch şi Mark Frost, co-creator și producător executiv al serialului, au scris scenariul pentru cele nouă episode noi al unui al treilea sezon al serialului Twin Peaks, ce în mod normal, ar fi trebuit să aibă membrii de bază ai distribuţiei originale – printre care şi actorul Kyle MacLachlan – și pe David Lynch la regia celor nouă episoade. Noul Twin Peaks, era menit să fie o continuare modernă a serialului original care s-a încheiat la tv în 1991, și a fost încheiat de faimosul episod Fire Walk With Me în 1992.

Poster Twin Peaks 2016

Zvonuri despre problemele proiectului, au început să apară la suprafaţă recent, dar această ştire, este prima declarație oficială despre acest lucru. Fără regizorul David Lynch, cei de la Showtime sunt forţaţi să ducă o luptă mediatică cu fanii serialului şi cu orice complicații apar după plecarea sa.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.