Teaser Trailer BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE: Vezi Primele Imagini Din Film

Regizorul Zack Snyder a dezvăluit astăzi primul teaser ce ne pregăteşte pentru trailerul complet al continuării extrem de anticipate Batman v Superman: Dawn Of Justice.

Vezi primele imagini din Batman V Superman: Dawn Of Justice în primul teaser trailer al anticipatei continuări

Începând de astăzi, știm cu siguranţă că vom vedea în curând online primul trailer pentru mult anticipata continuare, Batman v Superman: Dawn Of Justice.
Dar dacă pur și simplu nu mai ai răbdare, regizorul Zack Snyder ne tachinează astăzi cu un clip destul de scurt ce s-ar putea să te entuziasmeze.
În plus, Snyder a dezvăluit că un evenimente special de screening, cu imagini reale din film, va avea loc luni, 20 aprilie.
Deocamdată, nu este încă destul de clar când vom vedea şi primul trailer complet on-line.

Justice League

Totuşi, acest teaser trailer Batman v Superman: Dawn Of Justice, nu este teribil de revelator. Vedem costumele lui Batman și a lui Superman, dar nu e nimeni în ele și nu fac nimic.
Chiar şi aşa, e interesant să vedem primele imagini oficiale din acest film extrem de anticipat.
Sequel lui Zack Snyder, Batman v Superman: Dawn of Justice, este adânc ancorat în Universul DC Comics şi îl va aduce înapoi pe marile ecrane pe Henry Cavill ca Superman şi îl va introduce pe Ben Affleck în rolul unui Batman mai în vârstă.

Poster BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

Amy Adams, Laurence Fishburne și Diane Lane îşi vor relua rolurile din Man Of Steel, în timp ce mai multe nume noi vor ajunge să îşi facă apariţia, nume ca Gal Gadot în rolul Wonder Woman, Jesse Eisenberg ca Lex Luthor, Jason Momoa în rolul Aquaman. Jeremy Irons ca Alfred, și Holly Hunter într-un rol nou creat, special pentru această continuare.
Batman v Superman: Dawn Of Justice, va ajunge în cinematografe pe 25 martie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.