Trailer Nou Cu Limită De Vârstă TED 2: Continuarea Cu Cel Mai Vulgar Ursuleț De Pluș

Pentru a adopta un copil, Ted, trebuie să dovedească că este un om în toată regulă, iar noul trailer cu limită de vârstă, scoate la iveală frustrarea celui mai vulgar ursuleţ de pluș pe care l-ai văzut vreodată.

TED 2: trailer nou cu limită de vârstă

De data aceasta, vulgarul urs de pluş, trebuie să dovedească în instanţă că este o persoană normală, asta pentru că Ted vrea să se căsătoreasca şi vrea să adopte un copil. Numai că pentru a realiza acest lucru, Ted trebuie să obţină drepturi egale cu ale oamenilor în fața legii. Ted, a devenit în anul 2012, comedia ce a avut cele mai mari încasări în America, iar un sequel era absolut inevitabil. Noul trailer cu limită de vârstă nu ajunge să dezvăluie prea mult din povestea comediei, dar noile cadre sunt semnificativ mai amuzante decât cele din primul trailer.

Seth MacFarlane revine la vocea inconfundabilă a ursuleţului Ted
Ursuleţul de plus Ted şi prietena sa Tami-Lynn

Glumele au mai puțin de a face cu povestea filmului și se axează mai mult pe tendințele culturii pop și anumite clișee la modă, deşi există o referire super hilară la serialul Law & Order. Totuşi, o serie de glume simple nu e garantat că se vor traduce neapărat într-o experiență satisfăcătoare în cinema, iar cum caracterul interpretat de Mila Kunis nu se întoarce în această continuare, suntem curioşi să vedem unde se află conflictul emoțional al poveștii. Desigur, Seth MacFarlane revine în calitate de scriitor, regizor și star al filmului, el fiind vocea inconfundabilă a ursuleţului Ted. El este şi producătorul filmului alături de Scott Stuber, John Jacobs şi Jason Clark.

Poster Ted 2

Amanda Seyfried joacă rolul principal feminin, alături de Mark Wahlberg, Liam Neeson, Giovanni Ribisi, John Slattery, și Morgan Freeman.
Comedia Ted 2 ajunge în cinematografe pe 26 Iunie.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.