Trailer Nou Pentru Comedia SPY: MELISSA McCARTHY Devine Un Spion De Talie Mondială

Melissa McCarthy, pare să fie un super-spion sofisticat, atunci când este trimisă sub acoperire într-o misiune dezastroasă, în noul trailer al comediei: SPY.

Melissa Mccarthy, Jude Law şi Jason Statham în noul trailer pentru super-comedia Spy

Actriţa Melissa McCarthy, este destul de amuzantă în majoritatea filmelor sale, dar atunci când ea lucrează cu regizorul Paul Feig, parcă iese mai bine în evidenţă. În urma succesului masiv şi neaşteptat pe care cei doi l-au avut cu filmele Bridesmaids şi The Heat, regizorul şi actriţa, fac din nou echipă pentru a ne aduce în cinematografe, o comedie ce îl dă la o parte pe James Bond. Actriţa joacă rolul Susan Cooper, o analistă modestă, ce face parte din personalul CIA, ea fiind eroul necunoscut din spatele misiunilor cele mai periculoase ale agenției şi a celor mai buni agenţi.

Melissa Mccarthy şi Jude Law în comedia Spy
Melissa Mccarthy în comedia Spy

Dar atunci când unul din cei mai fermecători agenţi (Jude Law), cade în dizgraţie din cauza unei greşeli, un alt agent de top interpretat de Jason Statham, este compromis. Susan se oferă voluntară pentru o înfiltrare sub acoperire în lumea dealerilor de arme mortale. Susan Cooper este în stare de orice pentru a preveni un dezastru global, dar mai ales, este gata să o înfrunte pe personajul negativ – interpretat de Rose Byrne – cea care pretinde că ştie identitatea secretă a tuturor agenților.

Poster Spy: Melissa Mccarthy, Jude Law şi Jason Statham

În film mai joacă cu Jason Statham, Rose Byrne, Jude Law, Bobby Cannavale, Curtis „50 Cent” Jackson, Peter Serafinowicz, Miranda Hart, Allison Janney și Morena Baccarin.
Comedia Spy, ajunge în cinematografe pe 5 Iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.