Trailer Şi Poster STAR WARS REBELS SEZONUL 2: Darth Vader Vânează Rebeliunea

Trailer Şi Poster STAR WARS REBELS SEZONUL 2: Darth Vader Vânează Rebeliunea

Ahsoka Tano şi echipajul rebel al navei Ghost, ajung să fie vânaţi de unul din cele mai populare personaje negative ale francizei Star Wars, în primul trailer pentru Sezonul Doi al serialului animat Rebels.

Star Wars: Rebels, a lansat la convenţia Star Wars Celebration, o premieră mondială a trailerului pentru următorul sezon al serialului animat ce are povestea stabilită între Episodul III şi Episodul IV.
La sfârșitul sezonului unul, Inchizitorul a fost distrus și personajul misterios ce ajută rebeliunea din umbră pe nume Fulcrum, s-a dovedit a fi cavalerul Jedi Ahsoka Tano (Star Wars Clone Wars). Dar, primul trailer pentru sezonul 2, aduce cu sine şi naşterea unui nou personaj negativ: Darth Vader.
Iată şi surprizele sezonului doi:

Căpitanul Rex Trăieşte:

Căpitanul Rex în Star Wars: Rebels Sezonul 2

Dă, a-ţi citit bine. În sezonul doi revine nu numai Ahsoka Tano (Ashley Eckstein), cea care unește povestea din Star Wars: The Clone Wars, cu cea din Rebels, dar şi clona noastră favorită Căpitanul Rex! În noul trailer, veţi vedea un Rex mai cărunt şi mai gras, interpretat din nou de Dee Bradley Baker şi o bandă de clone evadate, ce vor ajuta echipajul navei Ghost să îşi îndeplinească misiunile rebele.

Ahsoka vs. Darth Vader:

Ahsoka Tano în Star Wars: Rebels Sezonul 2

Am cunoscut-o la finalul sezonului pe Ahsoka Tano, şi chiar dacă ştim că ea este unul din pionii principali ai rebeliunii, o întrebare vitală apare: se va confrunta Ahsoka cu Darth Vader?

Revine Mercenarul Hondo:

Hondo Ohnaka şi Ezra în Star Wars: Rebels Sezonul 2

Vorbind de serialul Clone Wars, unul din favoriţi publicului, a fost şi mercenarul Hondo Ohnaka, care îşi va face întoarcerea triumfală în Star Wars Rebels. În timp ce noi nu știm încă cum infamul mercenar se va amesteca în povestea din Sezonul 2, producătorul Dave Filoni a confirmat că Jim Cummings se va întoarce pentru a interpreta vocea caracterului.

Revin Inchizitorii:

Noul Inchizitor în Star Wars: Rebels Sezonul 2

Deşi avem impresia că principalul personaj negativ al sezonului unu este mort, vestea bună este că avem parte de doi Inchizitori ce îl vor înlocui. Pe primul îl puteţi vedea în imaginea de mai sus, zâmbind amenințător. Celălalt Inchizitor, încă nu știm cine este, deoarece poartă o mască, dar unii fani au speculat că ar putea fi Barriss, un alt personaj din The Clone Wars, sau chiar Mara Jade.

Kanan şi Ezra se vor confrunta cu Darth Vader:

Kanan şi Ezra se confruntă cu Darth Vader

Ultimele momente ale noului trailer, sunt probabil cele mai interesante. Eroii noștri vor ajunge să îl înfrunte pe nimeni altul decât Darth Vader. Ce este şi mai interesant, este faptul că această scenă interesantă, se petrece în episodul premieră, împreună cu multe alte scene fantastice cu Vader.
Avându-l pe Vader în centrul atenţiei, este mai mult decât clar că echipajului navei Ghost, este principala ţintă a renumitului personaj negativ. Mai ales că auzim la un moment dat şi vocea împăratului Palpatine, ce îi dă ordin lui Vader să caute tot sistemul Lothal şi să vâneze toţi rebelii. Ar putea fi acesta un semn că însuşi împăratul va apărea în Star Wars: Rebels?

Dave Filoni, este creatorul şi coscenaristul serialului, alături de Simon Kinberg.
În Star Wars: Rebels, mai joacă Freddie Prinze, Jr. (Kanan), Vanessa Marshall (Hera), Tiya Sircar (Sabine), Steve Blum (Zeb), și Taylor Gray (Ezra).
Star Wars: Rebels Sezonul Doi, începe în această vară cu un film eveniment de o oră și continuă în această toamnă, cu toate episoadele noi pe Disney XD.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.