Primul Teaser Trailer TRUE DETECTIVE Sezonul Doi: Un Război Plin De Conspirație și Trădare

HBO lansează primele imagini oficiale cu personajele noi din Sezonul Doi al serialului True Detective şi primul teaser trailer cu Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams şi Taylor Kitsch.

Primul Trailer pentru Sezonul Doi al serialului True Detective

Acest prin teaser trailer, nu oferă prea multe detalii, dar chiar primele cadre cu o autostradă din California, pare a lega puţin povestea cu zvonurile timpurii despre noul sezon al serialului. Totuşi, avem parte de primele cadre cu principali actori ai distribuţiei, inclusiv Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams și Taylor Kitsch. Ca şi atmosferă, primele cadre din True Detective sezonul doi, sunt aproximativ similare cu cele din primul sezon, dar cu câteva detalii distinctive şi poate foarte diferite. Câteva dintre aceste cadre triste cu Vince Vaughn și Colin Farrell, seamănă foarte mult cu câteva din primul sezon al show-ului, dar cu siguranţă avem parte de un „vibe” ușor diferit. O mică schimbare ce cu siguranţă vine din conducerea regizorală a lui Cary Fukunaga, care a ajutat la realizarea primului sezon şi a trecut la a face lucrurile puţin diferit în sezonul doi, dar şi de la creatorul serialului Nic Pizzolatto. Producătorii de la HBO, au selectat o colecție impresionantă de regizori să se ocupe de noile episoade, inclusiv Justin Lin (episoadele 1 şi 2), precum și Janus Metz Pedersen, Miguel Sapochnik, și Daniel Attias.

Colin Farrell în Sezonul Doi al serialului True Detective
Vince Vaughn și Colin Farrell în Sezonul Doi al serialului True Detective
Taylor Kitsch în Sezonul Doi al serialului True Detective
Kelly Reilly în Sezonul Doi al serialului True Detective
Vince Vaughn în Sezonul Doi al serialului True Detective
Vince Vaughn în Sezonul Doi al serialului True Detective
Rachel Adams în Sezonul Doi al serialului True Detective

Atunci când o crimă bizară reunește trei criminalişti, ofițeri de poliţie, fiecare dintre ei trebuie să navigheze printr-o plasă de păianjen plină de conspirații și trădări în peisajul însorit din California. Colin Farrell este Ray Velcoro, un detectiv compromis ce periclitează industria din oraşul Vinci districtul LA, Frank Semion (Vince Vaughn), un criminal și antreprenor în pericol de a-şi pierde muncă de-o viața, în timp ce soția sa (Kelly Reilly), se luptă cu propriile principii, Ani Bezzerides (Rachel Adams), un detectiv din districtul Ventura, care se află adesea în conflict cu sistemul pe care ea îl servește şi Paul Woodrugh (Taylor Kitsch), un veteran de război şi-un poliţist pe motocicletă, din Patrulă de Autostradă California, ce descoperă scena unei crime înfiorătoare, scenă ce declanșează o anchetă plină de conspirații penale și miliarde de dolari.

Din distribuţia serialului mai fac parte actorii Matt Battaglia, Ronnie Gene Blevins, W. Earl Brown, Christian Campbell, Ivet Corvea, Lolita Davidovich, Leven Rambin şi Kelly Reilly.
Serialul True Detective sezonul doi, va avea premiera pe 21 Iunie la HBO.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.