TRANSFORMERS 5 Ajunge În Cinematografe Prin 2017

Franciza Transformers, îşi lărgeşte strategic universul cinematic, iar următorul film cu Autoboţi şi Decepticoni, se preconizează că va avea o lansare în 2017.

TRANSFORMERS 5: se preconizează o lansare pentru 2017

Ei bine, DA. Un nou film Transformers, ar putea ajunge în cinematografe peste doi ani, conform celor de la Hasbro. Doar luna trecută am aflat că cei de la Paramount Pictures, lucrează împreună cu ”oameni de încredere’‘ la propriul univers Transformers, în stilul Marvel. Proiectul condus de scenaristul Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), va trebui să aducă modalităţi de a găsi o poveste diferită pentru Transformers 5, precum și pentru mai multe continuări, dar şi câteva spin-off-uri.

Bumble Bee în Transformers: Age Of Extinction

Astăzi, în timpul unei conferinţe, CEO-ul Hasbro, Brian Goldner, a confirmat planurile pe termen lung ale francizei Transformers, precum şi extinderea universului dincolo de Transformers 5:
-„Planul nostru, despre care probabil aţi auzit, este că alături de studioul de producţie şi de realizatori, să adunăm câţiva scenarişti, în frunte Akiva Goldsman, pentru dezvoltarea unui plan strategic legat de franciza Transformers. Credem că mai sunt încă câteva poveşti de spus inspirate de brand-ul vechi de 30 de ani ce a dat naştere la o serie de poveşti autentice şi la lansarea unei mitologii captivante. Sperăm să lansăm sequel-ul filmului Transformers 4, în 2017”, a declarat Goldner. După ce câteva site-urile de profil au anunţat că Michael Bay, alături de Steven Spielberg, Akiva Goldsman şi Lorenzo di Bonaventura, îşi vor pune la comun ideile legate de o posibilă continuare Transformers, se pare că însuşi Michael Bay s-a retras din proiect.
Dar noi, am mai văzut asemenea retrageri, chiar şi înainte de Transormers 4, deci nu ne-ar mira ca regizorul să revină asupra deciziei sale.

Poster Transformers: Age Of Extinction

Până acum, la nivel mondial franciza Transformers a realizat 1.9 miliarde de dolari.
Transformers: Age of Extinction, ne-a garantat că un al cincilea film este pe drum, deși filmul a făcut doar 245.4 milioane de dolari. Transformers, este însuşi definiția unei francize la nivel mondial. Transformers: Age of Extinction a fost în 2014, filmul cu cele mai mari încasări internaţionale.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.