Vezi Patru Clipuri Din AVENGERS: AGE OF ULTRON Şi Confruntarea Dintre HULK Şi IRON MAN

Cele patru clipuri din Avengers: Age Of Ultron, dovedesc că filmul este unul din cele mai anticipate continuări şi singura producţie unde îl poţi vedea pe Hulk înfruntându-l pe Tony Stark în armura Hulkbuster.

HULK vs. IRON MAN în noul clip Avengers: Age Of Ultron

Ieri dimineață, cei de la Marvel au lansat primele clipuri din Avengers: Age Of Ultron oferindu-ne un Hulk foarte agresiv în lupta să cu Iron Man în armura Hulkbuster a lui Tony Stark, un clip în care vedem latura mai moale a monstrului verde, atunci când este calmat de Black Widow, întâlnirea răzbunătorilor cu Quicksilver, Scarlet Witch şi Ultron, iar la final, discuţiile super eroilor noştri despre modul în care aceştia îl vor înfrunta pe Ultron şi armata sa de clone robotice. Iar dacă încă nu ţi-ai dat seama din trailerele anterioare, unul din aceste clipuri, stabileşte clar că există o implicare romantică între Bruce Banner și Black Widow. Aceste clipuri, ne oferă şi un preview al efectelor speciale avansate folosite pentru a-l aduce la viață pe Hulk.

Implicare romantică între Bruce Banner și Black Widow
Confruntare epică: Hulk vs. Iron Man în noul clip Avengers: Age Of Ultron
Răzbunătorii în acţiune

Hulk, a fost unul dintre personajele remarcabile în The Avengers și se pare că regizorul Joss Whedon și echipa sa, l-au făcut chiar și mai bine din punct de vedere vizual. Interacțiunile dintre efectele speciale și personajele live-action ale filmului, nu sunt ușor de realizat, dar acest clip cu Hulk, ne dovedeşte atenţia la detalii a producătorilor. Așa cum toată lumea bănuieşte, personajul Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), manipulează mintea eroilor noştri şi ai întoarce unul împotriva celuilalt. Probabil în cel mai interesant clip de astăzi, Tony Stark încearcă să îl convingă pe Bruce Banner de asta, spunându-i că : „Vrăjitoarea asta se joacă cu mintea ta. Tu ești mai bun decât ea şi mult mai puternic. Tu ești Bruce Banner.” Din nefericire pentru el, Hulk este deja sub influenţa lui Scarlet Witch şi nu se poate opri. Uite aşa avem parte de cel mai interesant moment al filmului Avengers Age Of Ultron: Hulk Vs Hulkbuster.

Poster Hulk în Avengers: Age Of Ultron

Avengers: Age of Ultron, îl are în rolul principal pe Robert Downey Jr. (Iron Man), alături de Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor) și Mark Ruffalo în rolul inconfundabilului Hulk. Împreună cu Scarlett Johansson (Black Widow) și Jeremy Renner (Hawkeye), alături de Samuel L. Jackson (Nick Fury) și Cobie Smulders (Maria Hill), echipa Răzbunătorilor, trebuie să-l învingă pe James Spader, cel ce îl interpretează admirabil pe Ultron. În această aventură nouă, ei se confruntă cu două personaje misterioase şi puternice, Wanda Maximoff (Scarlet Witch), interpretată de Elizabeth Olsen și Pietro Maximoff (QuickSilver), interpretat de Aaron Taylor-Johnson, dar și cu un vechi prieten, ce apare într-o nouă formă: Paul Bettany în rolul Vision.
Pregătește-te pentru o aventură plină de acțiune, pentru că Răzbunătorii, se vor întoarce în Avengers 2: Age Of Ultron, mai repede decât aşteptam: în cinematografele Româneşti din 24 Aprilie.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.