DWAYNE JOHNSON Va Juca Şi Va Produce Comedia Sci-Fi De Acţiune: ALPHA SQUAD SEVEN

DWAYNE JOHNSON Va Juca Şi Va Produce Comedia Sci-Fi De Acţiune: ALPHA SQUAD SEVEN

Alpha Squad Seven se numeşte următorul proiect major al actorului Dwayne Johnson, o comedie sci-fi de acţiune în spaţiu, produsă de compania lui, alături de Steven Spieberg şi Dreamworks.

Căutând să îşi dezvolte proprile sale proiecte în care să joace, Dwayne Johnson a semnat un acord cu cei de la Dreamworks, pentru a juca în comedia de acţiune sci-fi Alpha Squad Seven, film la dezvaoltarea căruia a contribuit şi compania să de producție. Dwayne Johnson, colaborează la realizarea acestui nou proiect cu producătorul filmului San Andreas, Beau Flynn. Cei de la DreamWorks, au câștigat un război al ofertelor pentru viitorul film Alpha Squad Seven, un SF de acțiune şi comedie în care Dwayne Johnson va deţine rolul principal. Jeremiah Friedman și Nick Palmer stau în spatele ideii ce îl va avea pe Beau Flynn ca producător prin compania să Flynn Picture Co, împreună cu Dwayne Johnson, care va produce prin compania să 7 Bucks Productions.

Dwayne JohnsonDwayne Johnson va juca în comedia sci-fi de acţiune Alpha Squad Seven

Detaliile complotului sunt deocamdată păstrate de partea întunecată a Lunii, dar proiectul este descris ca fiind o aventură de actiune-comedie stabilită în spațiu. Ziua Independenței, Armageddon și Gardienii Galaxiei sunt câteva din referinţele cu care compară producătorii acest film. Proiectul este menit să acționeze ca o uşă deschisă pentru lansarea unei potențiale francize. Cei doi scenarişti (care au mai multe proiecte în lucru, majoritatea comedii), lucrează momentan cu studiourile Columbia şi Universal şi se pare că s-au bazat doar pe o idee mai veche de-a lor, ce o aveau postată online, de mai multă vreme. Proiectul a atras atenţia studiourilor de abia la mijlocul săptămânii trecute când a avut loc o licitaţie la care au fost prezente mai multe studiouri majore. Totul s-a limitat la o concurenţă agresivă între DreamWorks și Paramount, dar se pare că cei de la DreamWorks au fost mai dornici să pună mâna pe Alpha Squad Seven.

Dwayne Johnson

În ceea ce îl priveşte pe Dwayne Johnson, el se întoarce pe ecrane pentru a lupta cu capricioase Mama Natură în filmul San Andreas pe 29 Mai și e în primele etape de filmare pentru comedia Central Intelligence cu Kevin Hart. Iată ce a declarat Dwayne Johnson pe pagina sa de facebook:
-„Am o veste uriaşă pentru voi. Suntem încântaţi să anunțăm parteneriatul nostru cu cei de la DreamWorks Studios şi vechiul meu colaborator Beau Flynn. Voi juca și voi produce ALPHA SQUAD 7 – o comedie sci-fi de acțiune măreaţă. Mulțumim CEO-ului de la DreamWorks, Michael Wright și omului însuși: Steven Spielberg, pentru că îşi doresc să fie parteneri cu noi și vor să facă ceva la nivel global minunat pentru fani.”

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.