JACKIE CHAN Şi OWEN WILSON Vor Reveni În Continuarea Comediei SHANGHAI KNIGHTS

JACKIE CHAN Şi OWEN WILSON Vor Reveni În Continuarea Comediei SHANGHAI KNIGHTS

Sequelul comediei Shanghai Knights, ce îi va reuni pe Jackie Chan şi Owen Wilson, se va intitula Shanghai Dawn şi va fi a treia comedie în care cei doi joacă rolurile lui Roy O’Bannon şi Chon Wang.

Jackie Chan și Owen Wilson sunt pregătiţi să revină la rolurile comice din mult așteptata comedie de acţiune Shanghai Dawn. Din câte se pare, cei de la MGM, lucrează în mod oficial la al treilea film din seria de filme ce a început în 2000, cu Shanghai Noon şi a continuat în 2003 cu sequel Shanghai Knights. Iar dacă e să ţinem cont că în ultimi ani au revenit în atenţia publicului francize de lungă durată și continuări de la ale cărui lansare au trecut peste 30 de ani (vezi Mad Max: Fury Road, Blade Runner sau chiar Star Wars), am putea spune că niciodată nu e prea târziu. Acest lucru ar putea funcţiona chiar bine, mai ales că Owen Wilson, filmează zilele acestea, pentru o altă comedie ce revine cu o continuare după 14 ani: Zoolander 2. Owen Wilson, trebuie să fi găsit ceva special în reuniunea cu Ben Stiller.Jackie Chan și Owen Wilson în Shanghai Noon (2000)
Jackie Chan și Owen Wilson în Shanghai Knights (2003)
Roy O’Bannon şi Chon Wang în Shanghai Knights (2003)

Filmul ce a început totul, Shanghai Noon, este o comedie de acţiune western, ce asociază din întâmplare, două personaje amuzante: un cowboy mult prea vorbăreţ pe nume Roy O’Bannon (Owen Wilson) şi un membrul fidel al Gărzii Regale Imperiale Chinezeşti pe nume Chon Wang (Jackie Chan). Povestea celor doi, implică salvarea unei prințese, câteva aventuri cu indieni, multe arme de foc şi evident, mult umor. Toate acestea, plus chimia fantastică dintre cei doi actori, a fost de ajuns pentru a justifica o continuare. Trei ani mai târziu, Shanghai Knights a ajuns în cinematografe, câștigând la nivel global, ceva mai mult decât filmul original. Totuşi, anul trecut, Jackie Chan a declarat în mai multe interviuri că a terminat cu filmele de acțiune mari, din cauza vârstei (60 de ani), dar că e în discuţii pentru a reveni la roluri mai paşnice, în mai multe francize majore, începând cu The Expendables 4, Kung-Fu Panda 3, Rush Hour 4, Karate Kid 2 și da, chiar şi Shanghai Dawn.

Poster Shanghai KnightsÎn acest moment, Owen Wilson şi Jackie Chan sunt oficial plasaţi în distribuţia filmului, ce se pare că va fi produs (şi regizat?) de Jonathan Glickman, cineastul care a produs anterior, toate filmele Rush Hour și Shanghai. Proiectul Shanghai Dawn, încă are nevoie de un scenarist, aşa că nu există nici o dată oficială stabilită pentru; începerea filmărilor. Cei doi actori au apărut împreună ultima dată în sequelul din 2003, Shanghai Knights.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.