KATE BECKINSALE Revine Oficial În Filmul UNDERWORLD 5

KATE BECKINSALE Revine Oficial În Filmul UNDERWORLD 5

Actriţa Kate Beckinsale va reveni oficial la rolul războinicei vampir Selene, în filmul Underworld 5, producţie ce va începe filmările în această toamnă.

Anna Foerster (Outlander), va regiza filmul, asta făcând-o prima femeie regizor ce se va afla la cârma unei producţii din franciza de acţiune Underworld, condusă de femei. Theo James, actorul care a apărut alături de Kate în 2012 în Underworld: Awakening, va reveni în Underworld 5. Scenariul filmului este conceput de Cory Goodman, iar în timp ce detaliile poveştii sunt ţinute secret, unele site-uri de specialitate raportează că filmul se va concentra pe o generație nouă, o generaţie mai tânără de vampiri și vârcolaci ce sunt încă blocaţi în războiul aparent fără sfârșit dintre cele două rase. Iar ţinând cont că franciza a avut parte deja de hoarde de poveşti supernaturale, s-ar putea ca Cory Goodman, să reseteze scenariile, făcând din Underworld 5, un fel de reboot. Cu zvonuri recente ce spuneau că se pregăteşte şi un serial de televiziune Underworld, ce se pare că încă este în lucru, observăm că studioul este dedicat în totalitate în a crea un univers comun pentru aventura de acţiune cu vampiri şi vârcolaci.

Kate Beckinsale în Underworld: Awakening
Theo James în Underworld: Awakening

În cazul în care se crede că există deja o mitologie destul de interesantă, gândul unui serial de televiziune, sună promițător. Este de asemenea promițător faptul că Kate Beckinsale a fost de acord să revină în franciză, asta după ce a declarat anterior că este ‘foarte puțin probabil’ să revină în următorul film. Să sperăm că dorinţa actriţei de a reveni, ar putea înseamna un scenariu mai bun decât cel anterior. Desigur, cel mai interesant și încurajator lucru cu privire la viitorul francizei, este ivirea lui Anna Foerster, cea care a pășit în rolul de regizor. Ea are un CV impresionant, atunci când vine vorba de filme de acțiune, lucrând în trecut ca supraveghetor de efecte speciale, având parte de o colaborare strânsă cu Roland Emmerich, la filme precum White House Down, The Day After Tomorrow și 2012. Numărul regizorilor de sex feminin ce obțin șansa de a conduce un film de acțiune cu buget mare, este devastator de redus și este destul de palpitant să vedem ce va ieşi din colaborarea lui Kate Beckinsale şi Anna Foerester.

Len Wiseman, omul din spatele celor patru filme anterioare, va servi drept producător pentru Underworld 5, producţie ce este programată să înceapă filmarile în luna Octombrie în Praga.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.