Vezi Cum Arată Noul BATWING Din Filmul BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

O imagine detaliată cu Batwingul, dezvăluie noul concept al vehiculului zburător pe care îl va folosi Batman în continuarea Batman V Superman: Dawn Of Justice.

Btman V Superman: Dawn Of Justice, rampa de lansare pentru Justice League

Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii, este cu siguranță producţia ce nu este străină de scurgeri neoficiale online, mai ales că filmul regizorului Zack Snyder, a trecut printr-o serie de clipe nefericite atunci când scenariul a ajuns pe internet, o scurgere a trailerului i-a forţat ulterior pe cei de la Warner Bros. să lanseze trailerului oficial mai devreme decât era anticipat și nu în ultimul rând, scurgerea recentă cu imaginea full-color a lui Ben Affleck, în noua armura Batman, imagine ce o puteţi vedea la finalul articolului. Iar cum Batman V Superman a terminat deja producția, acest tip de lucruri sunt de aşteptat să se întâmple. Totuşi, având în vedere că filmul este încă la un an departare de lansarea sa oficială, suntem siguri că cei de la DC şi Warner Bros., nu sunt prea fericiţi cu aceste scurgeri neoficiale. Dar, iată că prin amabilitatea celor de la El Mayimbe, filmul are parte de o altă scurgere, care vine de data aceasta sub forma unei imagini ce dezvăluie aspectul foarte detaliat al noului Batwing din film.

Noul Batwing din Batman V Superman: Dawn Of Justice

Iar dacă sunteţi confuzi, poate vă amintiți că am văzut anterior un scurt cadru cu acest Batwing, în trailerul lansat recent. Trailerul părea să indice că maşinăria zburătoare a lui Batman, trăgea proiectile explozive în nişte băieții răi, fapt ce a iritat mulți fanii pe internet. La urma urmei, Batman are o politică destul de strictă atunci când vine vorba de a ucide oameni. Desigur, având în vedere exploziile ce au loc ca parte a unui montaj de imagini rapide, nu este foarte clar ce se întâmplă în respectiva scenă. Poate exploziile ce le-am văzut în trailer, nu au nici o legătură directă cu Batwing-ul. Poate că nu este de fapt Batman. Poate Lex Luthor a preluat controlul maşinăriei sofisticate de zbor. Și mai apoi, există evident posibilitatea ca această versiune a lui Batman, să fie de fapt un criminal. Nu ar fi pentru prima oară.

Batwing în filmele Batman Forever, Batman şi The Dark Knight Rises

În ceea ce privește noul design, pare a fi mai mult sau mai puțin, în conformitate cu design-ul Batmobil-ului din Batman v Superman. Nu că ar fi ceva rău din punct de vedere estetic în asta, dar am sperat că acest film, se va abate puţin mai drastic de la design-ul filmelor The Dark Knight. Variații diferite ale Batwing-ului, au apărut de-a lungul timpului şi în alte filme cu Batman, ca de exemplu în filmul regizorului Tim Burton sau Joel Schumacher. Si evident in trilogia lui Christopher Nolan. În Batman (1989), am văzut versiunea cea mai clasică a Batwing-ului, o versiune ce avea de fapt, forma simbolului lui Batman. În Batman Forever, am văzut o versiune mai jucăuşă ce se putea transforma într-o barcă, iar în The Dark Knight Rises, am văzut „The Bat”, un vehicul semi-zburator, ce nu era chiar un Batwing, ci o versiune a unui vehicul militar, puţin cam anost.

Ben Affleck în armura nouă a lui Batman

Amy Adams, Laurence Fishburne și Diane Lane îşi vor relua rolurile din Man Of Steel, în timp ce mai multe nume noi vor ajunge să îşi facă apariţia, nume ca Gal Gadot în rolul Wonder Woman, Jesse Eisenberg ca Lex Luthor, Jason Momoa în rolul Aquaman. Jeremy Irons ca Alfred, și Holly Hunter într-un rol nou creat, special pentru această continuare.
Batman v Superman: Dawn Of Justice, va ajunge în cinematografe pe 25 martie 2016.

Un comentariu

  1. Nu arata rau, chiar mai bine decat cel din The Dark Knight Rises as zice eu 🙂
    Acuma sa vedem cum sa la capitolul utilitare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.