Prima Imagine Oficială Din WARCRAFT Îl Dezvăluie Pe Conducătorul Hoardei: ORGRIM

Prima imagine din mult aşteptata adaptare cinematografică WARCRAFT, ne dezvăluie aspectul extraordinar al conducătorului hoardei, Orgrim, creat cu ajutorul unor efecte speciale spectaculoase.

Warcraft, adaptarea jocului World Of Warcraft regizat de Duncan Jones

Se vorbeşte de aşa multă vreme despre adaptarea jocului World Of Warcraft, încât filmul regizorului Duncan Jones, Warcraft, pare să fi fost în producție încă dinainte de a exista Hoarda sau Alianța. Regizorul a terminat filmările acum aproximativ un an și de atunci, a fost foarte atent cum dezvăluie informaţii despre filmul sau, mai ales la evenimente mari precum Comic-Con și BlizzCon. Totuşi, cel mai recent eveniment nefericit, a împins data de lansare a filmului din primăvara lui 2016, în vară, fapt ce a cam dezamăgit fanii, dar care însemna un singur lucru: studioul este încrezător în film. Şi iată că astăzi, avem o idee de ce această întârziere. Primele imagini oficiale din Warcraft au fost dezvăluite şi contrar a ceea ce credeau fanii, nu sunt cu vreun star uman al filmului, ci chiar cu liderul orc Orgrim, interpretat de Robert Kazinsky.

Orgrim, conducătorul hoardei, mâna dreaptă a lui Durotan

Descrierea oficială a personajului spune ce „Orgrim este mâna dreaptă a lui Durotan, un războinic curajos ce este destinat să mânuiască Doomhammer: O armă de legendă”. Durotan, interpretat de Toby Kebbell, este protagonistul principal al Hoardei și luptă pentru a-şi proteja poporul de la extincție. Din câte se pare, cei de la Industrial Light And Magic, au luat conceptul de artă original de la Blizzard Entertainment, compania din spatele jocului video Warcraft și au fuzionat aceste imagini cu fotografii și scanări ale actorului Robert Kazinsky, ce îl interpretează pe Orgrim. Această imagine este o simplificare destul de crudă a personajului, dar ne arată modul fantastic în care arată Orgrim. Caracterul este foarte important, deoarece el este liderul Hoardei și proprietarul probabil al armei legendare Doomhammer, una dintre cele mai reprezentative arme din World Of Warcraft, armă ce a fost făurită de către tatăl său. Noi nu știm prea multe despre povestea oficială din Warcraft, dar se zvoneşte că ar fi vorba de prima întâlnire şi confruntare din Orci și oamenii ce sunt uniţi într-o Alianța.

Liderul Hoardei orcilor din Warcraft și proprietarul armei legendare Doomhammer

În adaptarea Warcraft joacă actori ca Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell, Rob Kazinsky, Dominic Cooper, Daniel Wu și Clancy Brown. Scenariul a fost scris de Charles Leavitt şi rescris de Duncan Jones. Warcraft are stabilită data de lansare în 2D și 3D pe 10 Iunie 2016.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.