Primele Imagini Cu MATT DAMON În THE MARTIAN Următorul Sci-Fi Al Regizorului RIDLEY SCOTT

Matt Damon este pierdut în peisajul ostil şi deşertic al planetei Marte în primele imagini oficiale din următorul filmul sci-fi al regizorului Ridley Scott: The Martian.

Matt Damon se pierde în peisajul deşertic al planetei Marte în filmul The Martian

La aproximativ un an după ce l-am văzut îmbrăcat în cosmonaut pentru rolul Dr. Mann din filmul Interstellar, Matt Damon, apare într-un alt costum captivant de astronaut, în primele imagini din filmul legendarului regizor Ridley Scott: The Martian. Unele efecte uimitoare ne stârnesc imaginaţia în aceste noi imagini, mai ales că peisajele pe care Ridley Scott le-a filmat în Iordania, au un scop precis de a recrea fabuloase peisaje de pe planeta Marte. The Martian, unul din cele mai anticipate filme SF din acest an, era inițial stabilit să fie regizat de Drew Goddard, dar acesta a părăsit proiectul pentru a lucra la proiectul Daredevil de la Marvel și la filmul al cărui existentă e acum incertă: Sinister Six. Ridley Scott, realizează proiectul după script inițial conceput de Goddard, iar în timp ce regizorul nu prea a avut parte de succese răsunătoare în ultima vreme, noi rămânem încă optimişti în legătură cu filmul The Martian.

Matt Damon rămâne naufragiat pe planeta Marte în filmul The Martian
Matt Damon rămâne naufragiat pe planeta Marte în filmul The Martian
Matt Damon rămâne naufragiat pe planeta Marte în filmul The Martian
Matt Damon rămâne naufragiat pe planeta Marte în filmul The Martian
Matt Damon rămâne naufragiat pe planeta Marte în filmul The Martian
Matt Damon şi Ridley Scott la filmările pentru filmul sci-fi The Martian

În timpul unei misiuni cu echipaj uman spre Marte, astronautul Mark Watney (Matt Damon), este presupus mort după ce o furtună aprigă i-a forţat pe colegii săi să părăsească planeta. Dar ceea ce nu ştiu ei, este că Watney a supraviețuit. El rămâne singur pe o planetă ostilă. Cu doar câteva resurse la dispoziţie și o cantitate finită de de oxigen, el trebuie să se bazeze pe ingeniozitatea și spiritul său ştiinţific pentru a găsi o modalitate de a trimite un semnal pe Pământ. La milioane de mile depărtare, NASA şi o echipă de oameni de ştiinţă, lucrează neobosit pentru a-l aduce pe „Martian” acasă, în timp ce colegii lui de misiune încearcă concomitent un îndrăzneţ – dacă nu imposibil – plan pentru o misiune de salvare. Aflând despre povestea de vitejie incredibilă, ce este în plină desfășurare, întreaga omenire urmăreşte întoarcerea lui Mark Watney. Filmul este bazat pe un roman best-seller scris de Andy Weir şi este regizat de maestrul Ridley Scott.

Matt Damon în The Martian

The Martian, are o distribuție stelară ce include actori ca Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Pena, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor, și Donald Glover.
Filmul ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe 25 Noiembrie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.